ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Στερνό αντίο στους αδικοχαμένους διασώστες

Κρήτη: Στερνό αντίο στους αδικοχαμένους διασώστες

Η τελευταία πράξη της ανείπωτης τραγωδίας που έχει συγκλονίσει την κοινωνία γράφεται σήμερα με την κηδεία των δυο αδικοχαμένων ανδρών που βρήκαν τραγικό θάνατο στο φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε χτες στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Χτες το απόγευμα εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν στον ιερό ναό του Αγίου Μηνά οπου μεταφέρθηκαν οι σοροί αποχαιρετώντας τον Δημήτρη Βουρβαχάκη και τον Βαγγέλη Κελαράκη που αφήνουν πίσω τους ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στην οικογένεια όσο και στην υπηρεσία τους.

Οι σκηνές που εκτιλύχθηκαν παρέπεμπαν σε αρχαίο δράμα με τραγικες φιγούρες τους συγγενείς των δυο ανδρών που αδυνατούσαν να πιστέψουν την τραγωδία που τόσο αναπάντεχα χτες τους χτύπησε την πόρτα ...

Σήμερα συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν τους δυο αδικοχαμένους άνδρες στην τελευταία τους κατοικία. Η κηδεία του Βαγγέλη Κελαράκη θα γίνει στις 11 το πρωί στο Θραψανό ενώ ο γιατρός του ΕΚΑΒ, Δημήτρης Βουρβαχάκης θα κηδευτεί στο χωριό του στην Καρωτή Ρεθύμνου στις 3 μετά το μεσημέρι.

Σε ένδειξη πένθους σήμερα το ΕΚΑΒ θα εξυπηρετεί μόνο επείγοντα περιστατικά ζητώντας την κατανόηση των πολιτών για την όποια ταλαιπωρία.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στην Κρήτη για την ασύλληπτη τραγωδία (pics – vid)