ΕΛΛΑΔΑ

Σεσημασμένος κακοποιός ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 34χρονης

Σεσημασμένος κακοποιός ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 34χρονης

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 34χρονης κοπέλας στη Ξάνθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν στη προσαγωγή ενός ατόμου που φέρεται να κρύβεται πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα και κάτοικο Ξάνθης, ο οποίος είναι σεσημασμένος για βιασμούς και ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του καθώς βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα του 35χρονου σε αυτοκίνητο στην πυλωτή. Την ίδια στιγμή, οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν στα "χέρια" τους δαχτυλικά αποτυπώματα από το μηχανάκι που χρησιμοποίησε ο φερόμενος δράστης, απ΄ όπου τράβηξε βενζίνη και αφού την περιέλουσε την άτυχη κοπέλα της έβαλε φωτιά.

Το χρονικό της φρικτής δολοφονίας

Ήταν γύρω στις 05:00 όταν ένας κάτοικος της περιοχής άκουσε μία γυναίκα να στριγγλίζει. Βγήκε στο μπαλκόνι και είδε τη γυναίκα να καίγεται ζωντανή. Αμέσως κατευθύνθηκε στο σημείο και με έναν κουβά νερό προσπάθησε να την σώσει. Στη συνέχεια έσπευσαν δίπλα της προκειμένου να τη βοηθήσουν και σβήσουν τη φωτιά ο ίδιος της ο πατέρας και ο αδερφός της, οι οποίοι όμως δεν γνώριζαν ποια ήταν η γυναίκα που καιγόταν ζωντανή.

Η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί άγρια δολοφονική επίθεση, στην πυλωτή του πατρικού της σπιτιού, στην οδό 40 Εκκλησιές.

Η άτυχη κοπέλα που ζει και εργάζεται μόνιμα στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε την Ξάνθη για να κάνει γιορτές με τους γονείς της. Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες την ανέμεναν στην πυλωτή της εισόδου της πολυκατοικίας στο πατρικό της σπίτι.

Ο δράστης, ο οποίος όπως φαίνεται από την Αστυνομία είναι ένας, αφού την βίασε και την χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο, την περιέλουσε με βενζίνη από σταθμευμένο μηχανάκι και της έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή.

Η 34χρονη, η οποία έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει στην Ξάνθη προκειμένου να περάσει με τους γονείς της την περίοδο των γιορτών.

Σοκαρισμένος ακόμα και ο ιατροδικαστής

Ακόμα και ο ίδιος ο ιατροδικαστής, κ. Παύλος Παυλίδης σαστίστε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Ο κ. Παυλίδης δήλωσε ότι η 34χρόνη έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά όργανα και εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού. Ο συνδυασμός αυτών των τριών ήταν σύμφωνα με τον ίδιο η αιτία του θανάτου της 34χρόνης. Μάλιστα, σύμφωνα με το Thrakitoday.com, ο ίδιος ανέφερε ότι 12 χρόνια που είναι ειδικός πρώτη φορά βλέπει τον συνδυασμό των τριών αυτών πραγμάτων. Χτυπήματα, σεξουαλική κακοποίηση και εγκαύματα και μάλιστα, όπως υποστηρίζει «εν ζωή».

«Αυτό που λένε για μαχαίρια δεν ισχύει. Η κοπέλα είχε ένα τραύμα στο κεφάλι το οποίο προήλθε από χτύπημα είτε σε τοίχο, είτε σε τσιμέντο», είπε ο ιατροδικαστής.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στη Ξάνθη: Σοκαρισμένος και ο ιατροδικαστής από το θέαμα

Έγκλημα στην Ξάνθη: Ο ιατροδικαστής βρήκε σαφείς ενδείξεις βιασμού

ΦΡΙΚΗ στην Ξάνθη: Τη μαχαίρωσαν και την έκαψαν ζωντανή