ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Αθηνών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Αθηνών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ σε σημεία της λεωφόρου Αθηνών, στο Χαϊδάρι, λόγω εργασιών συντήρησης οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα θα υπάρξει:

- Ολιγόλεπτη και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πάρνηθος και Ρ. Φεραίου, ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08.00' έως 08.10΄ και για μέγιστο χρονικό διάστημα τριών λεπτών.

- Ολιγόλεπτη και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο ύψος της οδού Αγ. Παρασκευής, ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08.30' έως 08.40΄ και για μέγιστο χρονικό διάστημα τριών λεπτών.

- Ολιγόλεπτη και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο ύψος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 10.30' έως 10.40΄ και για μέγιστο χρονικό διάστημα τριών λεπτών.

- Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην αριστερή λωρίδα, στο ύψος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, κατά τις ώρες 10.30΄έως 11.30΄.

Οι οδηγοί των οχημάτων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.