ΕΛΛΑΔΑ

Φόβος και τρόμος μαϊμού καλόγριες στην Πάτρα

Φόβος και τρόμος μαϊμού καλόγριες στην Πάτρα

«Πονοκέφαλος» οι μαϊμού καλόγριες στην Πάτρα οι οποίες μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις στην κυριολεξία... επιτίθενται στις ανυποψίαστες γυναίκες που περπατούν αμέριμνες στον δρόμο!

Προ ημερών, στην οδό Φιλοποίμενος μαυροφορεμένη γυναίκα που παρίστανε την καλόγρια ξεπέρασε και τον... Γιουσέιν Μπολτ, για να καταφέρει να φθάσει την υποψήφια «πελάτισσά» της και να της πουλήσει κομποσκοίνι όπως αναφέρει το dete.gr

«Την είδα, έκανα νόημα πως δεν θέλω κάτι και ξαφνικά την είδα να τρέχει σφαίρα, να περνά τον δρόμο να με προλαβαίνει... και να μου βάζει το κομποσκοίνι στα μούτρα» κατήγγειλε αναγνώστρια της εφημερίδας «Κόσμος»!

Η μαϊμού καλόγρια της πρότεινε να το πάρει, και φυσικά αν κάποια πάρει στα χέρια της το αντικείμενο της «κολλάει» να της δώσει και κάποια χρήματα.... για το υποτιθέμενο Μοναστήρι!

Σε πολλές περιπτώσεις τέτοιες «καλόγριες» δεν περιορίζονται στην πώληση κομποσκοινιών ή εικόνων, αλλά κλέβουν κιόλας! Χρυσαφικά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα που φορούν τα υποψήφια θύματά τους, αφαιρούνται με μαεστρία και εν ριπή οφθαλμού. Όπως πρόσφατα συνέβη στη Θεσσαλονίκη με δράστιδες 4 «μαϊμού» καλόγριες.

Άλλες μαυροφορεμένες γυναίκες πλησιάζουν ηλικιωμένες γυναίκες και με το πρόσχημα το ότι είναι αφιερωμένες στον Θεό και τον Χριστό... παίρνουν χρήματα... στο άψε σβήσε!