ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσβαση ακόμη και στη Βουλή είχαν οι καταζητούμενοι για τον Βελβεντό!

Πρόσβαση ακόμη και στη Βουλή είχαν οι καταζητούμενοι για τον Βελβεντό!

Η μητέρα του ενός εργάζεται σε γραφείο του Κοινοβουλίου, δίπλα σε υψηλόβαθμο πολιτειακό παράγοντα

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των δύο καταζητούμενων, οι οποίοι κατηγορούνται για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, αλλά και για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb, η μητέρα ενός εκ των δύο καταζητούμενων εργάζεται στη Βουλή! Μάλιστα, η θέση της είναι σε γραφείο δίπλα σε αυτό υψηλόβαθμου πολιτειακού παράγοντα. Όμως και ο πατέρας του δεν είναι άγνωστος στα κοινά, αφού έχει έντονη δράση στο συνδικαλιστικό χώρο και, μάλιστα, σε κορυφαίο επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία των δύο καταζητούμενων ΧΑΡΙΣΗ – ΠΟΥΛΟΥ Φοίβου του Γεωργίου και της Ουρανίας (γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα) και ΝΤΑΛΙΟΥ Ανάργυρου του Αθανασίου και της Ευγενίας (γεννήθηκε την 08-05-1991, επίσης στην Αθήνα) δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών

Όπως είχε αναφέρει πρώτο το newsbomb.gr, DNA των δύο καταζητούμενων νεαρών, ανιχνεύτηκε στα όπλα που βρήκαν οι αστυνομικοί όταν συνέλαβαν τους τέσσερις της Κοζάνης, αλλά και στο νοικιασμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν στη ληστεία της Φλώρινας. Τότε μάλιστα οι δύο νεαροί είχαν προσαχθεί αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι από την τοπική αστυνομία, αφού δεν είχε προκύψει στοιχείο σε βάρος τους.

Είναι προφανές ότι η νέα αποκάλυψη του newsbomb.gr θα αποτελέσει αντικείμενο όλων των συζητήσεων τις προσεχείς ημέρες, αφού οι ρίζες των δύο καταζητούμενων φτάνουν μέχρι τον θεσμό του κοινοβουλίου, με όλα τα σενάρια που μπορεί να τροφοδοτήσει η διασύνδεση αυτή. Μέχρι και τα πιο απίθανα.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί είναι οι καταζητούμενοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες» (pics)

Ταυτοποιήθηκε DNA καταζητούμενων με τις ληστείες σε Κοζάνη και Φλώρινα