ΕΛΛΑΔΑ

Επικήρυξη για το διπλό φονικό σκυλιών στη Ρογδιά - Αμοιβή 3.000 ευρώ

Επικήρυξη για το διπλό φονικό σκυλιών στη Ρογδιά - Αμοιβή 3.000 ευρώ

Το φιλοζωικό σωματείο Ζωόφιλη Δράση που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά το διπλό φονικό δύο σκύλων στο χωριό Ρογδιά αποφάσισε να οργανώσει διαμαρτυρία αλλά και μια ενημερωτική συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού την Κυριακή 10/3.

Το έγκλημα παραμένει ανεξιχνίαστο και κανείς από την τοπική κοινωνία δεν έχει αποκαλύψει ποιος σκότωσε εν ψυχρώ αυτά τα δύο σκυλιά πυροβολώντας στο κεφάλι. Το ένα σκυλί πέθανε επί τόπου ενώ στο δεύτερο έγινε ευθανασία, αφού τα τόσο σοβαρά τραύματα στο κρανίο του δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν.

Η πρόεδρος της Ζωόφιλης Δράσης Γεωργία Στεφανάκη τονίζει: «Πρόταση μου είναι να οργανωθούμε, ν' ανέβουμε τη Κυριακή πρωί - πρωί να ξεκινήσουμε από την εκκλησία μετά τη λειτουργία να μιλήσουμε με το κόσμο και να περπατήσουμε σπιθαμή προς σπιθαμή όλο το χωριό να έχουμε πανό και τεράστιες φωτογραφίες με τα πτώματα των ζώων να δουν όλοι το έργο του άξιου συμπολίτη τους, που συγκαλύπτουν, να προβληματιστούν και ίσως να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι».

Το σωματείο Ζωόφιλη Δράση κάνει έκκληση στον μάρτυρα ή τους μάρτυρες, που είδαν τι συνέβη, να καλέσουν στο τηλέφωνο: 6948088628.

Σύμφωνα με το flashnews, το διπλό φονικό που σημειώθηκε στη Ρογδιά με θύματα δύο σκυλιά, έχει εξοργίσει τους φιλόζωους και δίνεται αμοιβή 3.000 ευρώ αμοιβή σε όποιον βοηθήσει για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ανθρωπόμορφου κτήνους.