ΕΛΛΑΔΑ

Θέλουν Ελληνίδες στα πορνεία του Ράιχ

Θέλουν Ελληνίδες στα πορνεία του Ράιχ

Αναίσχυντοι αναβιώνουν τα χαρέμια των Οθωμανών στην κατεχόμενη πατρίδα – «Πουλήστε το κορμί σας, είναι το μόνο που σας απέμεινε», υποστηρίζει το κύκλωμα της ντροπής.

Αν πριν μερικά χρόνια η πορνεία ήταν ταμπού για την ελληνική κοινωνία, η κρίση και η ανέχεια ωθεί κάποιους επιτήδειους και πλέον οι δημοσιεύσεις για εργασία σε οίκους ανοχής είναι καθημερινότητα.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, οι "δουλειές" έχουν επεκταθεί και στο εξωτερικό, όπου Ελληνίδες καλούνται να εργαστούν σε πολυτελή "Sauna Clubs" της Ελβετίας και της Αυστρίας έναντι φυσικά μεγάλων αμοιβών.

Για το σκοπό αυτό μάλιστα, επιστρατεύεται κάθε μέσο, με την ιστοσελίδα γνωστής εφημερίδας αγγελιών να φιλοξενεί πρόσκληση σε γυναίκες από τη χώρα μας να ξενιτευτούν προκειμένου να βγάζουν έως και 8.000 ευρώ, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα κυκλώματα πλέον, δε διστάζουν να μιλήσουν απροκάλυπτα για μία μεγάλη βιομηχανία λευκής σαρκός ποντάροντας στην ανέχεια που έχει χτυπήσει τη χώρα μας λόγω της κρίσης.

Η σχετική διαφήμιση είχε περισσότερες από 200 επισκέψεις μέσα σε ελάχιστες ώρες, πριν την αντιληφθούν οι υπεύθυνοι του ιστότοπου και την κατεβάσουν.

Το γεγονός πάντως δεν έχει περάσει απαρατήρητο ούτε από το διεθνή Τύπο, με δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων να μιλούν για ελληνικό "μπάσιμο" στο χώρο της πορνείας στη γειτονική χώρα, όπου μέχρι πριν λίγα χρόνια κυριαρχούσαν Ρουμάνες, Μολδαβές και Ουκρανές. Τα δημοσιεύματα βέβαια αποδείχθηκαν παραπλανητικά αφού επρόκειτο για αλλοδαπές με προσωρινές άδειες ή πλαστά χαρτιά.

Η κοινωνική αλληλεγγύη και η ανθρωπιά θα συντρίψει τους νεόκοπους νταβατζήδες.

Κάντε κλικ παραπάνω και δείτε την σοκαριστική αγγελία...