ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Παράλυτος μένει ο μικρός Ρώσος

Κρήτη: Παράλυτος μένει ο μικρός Ρώσος

Αναπηρία στα κάτω άκρα προκάλεσαν τελικά τα χτυπήματα του αδίστακτου 20χρονου στον μικρό Νικίτα από τη Ρωσία, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αγλαΐα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, από τα χτυπήματα αυτά επλήγη ο νωτιαίος μυελός με αποτέλεσμα να προκληθεί κινητική αναπηρία στα κάτω άκρα του παιδιού.

Οι γιατροί κατέβαλαν πολύωρη προσπάθεια αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την αναπηρία του παιδιού.

Το παρήγορο είναι ότι η ζωή του δεν κινδυνεύει πλέον.

Το παιδί φέρει σύμφωνα με τους γιατρούς 21 μαχαιριές στη ράχη, στα πόδια και στο στήθος με τα πιο σοβαρά τραύματα να εντοπίζονται στη σπονδυλική στήλη, μεταξύ του έβδομου και του ένατου σπονδύλου, σε σημείο που βρίσκεται μεταξύ θηλής και ομφαλού.

Ποινική δίωξη στον 20χρονο

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή άσκησε ο εισαγγελέας στον 20χρονο Ολλανδό.

Ο νεαρός δεν έχει ακόμη δικηγόρο υπεράσπισης ενώ σήμερα μπήκε στο Δικαστικό Μέγαρο από την πίσω πόρτα με τις αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται σε όλες τις εισόδους του κτηρίου.

Τι έγραφε στο facebook o δράστης

Ένα νέο, γεμάτο διάθεση για ζωή, δείχνουν τα μηνύματα στον προσωπικό λογαριασμό του Ολλανδού στο Facebook, με τίποτα να μην προμηνύει τα τραγικά που ακολούθησαν.

Στη σελίδα του 20χρονου ο νεαρός καταγράφει μέσω σύντομων μηνυμάτων τις όμορφες στιγμές χαλάρωσης που περνούσε, αρχικά σε διακοπές με την οικογένειά του και κατόπιν μόνος του ως εργαζόμενος.

Στις 5 Μαΐου η οικογένειά του έφυγε για την Ολλανδία με το νεαρό να μένει πίσω, καθώς είχε πιάσει δουλειά σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει η απολογία του 20χρονου Ολλανδού: «Νόμιζα ότι τον σκότωσα»

Η τραγική φιγούρα της μητέρας του 12χρονου αγοριού που μαχαιρώθηκε

Ανάστατοι οι τουριστικοί πράκτορες για τον 12χρονο που μαχαιρώθηκε