ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: Άγρια δολοφονημένη 25χρονη αεροσυνοδός στη Θεσσαλονίκη

ΣΟΚ: Άγρια δολοφονημένη 25χρονη αεροσυνοδός στη Θεσσαλονίκη

Ανήμερα της Παναγίας ο φίλος της ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα του υποδυκνείοντας στους αστυνομικούς που είχε πετάξει το πτώμα της.


Ένα στυγερό έγκλημα έρχεται στο φως της δημοσιότητας με θύμα μια 25χρονη αεροσυνοδό από τη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για την άτυχη Μόνικα Κωνσταντινίδου η οποία σύμφωνα με το "Φως στο Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη όταν ζήτησε από το φίλο της να χωρίσουν τον τύφλωσαν η ζήλεια και το πάθος του.

Η 25χρονη Μόνικα είχε χαθεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου 10 Αυγούστου από το σπίτι της στη Μοναστηρίου. Το "Τούνελ" γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση της είχε συναντηθεί με τον κατά τρία χρόνια μικροτερό της φίλο και του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να συνεχίσουν τη σχέση τους. Ο νεαρός ναυτικός στο επάγγελμα, την πίεζε και μάρτυρες τους είδαν να λογομαχούν.

Η νεαρή κοπέλα αυτό το διάστημα εργαζόταν παράλληλα και σε μια ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη. Το μοιραίο βράδυ έφυγε με μια συνάδελφο της, την άφησε στο σπίτι λέγοντας της ότι και αυτή θα επιστρέψει στο δικό της γιατί τα ξημερώματα ταξίδευε με πτήση εξωτερικού.

Ο φίλος της έμενε στην ίδια γειτονιά. Όλα δείχνουν πως της έστησε καρτέρι θανάτου. Η Μόνικα σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε πει στη μητέρα της να την ξυπνήσει στις έξι το πρωί για το ταξίδι που είχε. Εκείνη την ώρα έγινε αντιληπτή και η εξάφανιση της.

Η αδερφή της Λίντα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα τον φίλο και δολοφόνο της: "Η Μόνικα μας έλεγε ότι ήθελε να τον χωρίσει γιατί δεν άντεχε τη ζήλεια του. Πολλές φορές έφτασε στο σημείο να την χτυπήσει. Ομολόγησε ο ίδιος στην Αστυνομία το έγκλημα του. Την πέταξε σ' ένα δύσβατο σημείο για να μην την βρει ποτέ κανείς. Είμαστε σίγουροι ότι και κάποιοι άλλοι τον βοήθησαν σ' αυτό το έγκλημα και ζητάμε να λάμψει η αλήθεια".

Αναμένονται ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία.