ΕΛΛΑΔΑ

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σε εκδικηθώ που με άφησες»

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σε εκδικηθώ που με άφησες»

Σοκ προκαλεί το χειρόγραφο σημείωμα που άφησε ο πατέρας που πυροβόλησε την κόρη του

«Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στην εν διαστάσει σύζυγό του

Καθημερινή εφημερίδα αποκαλύπτει τι γράφει το σημείωμα που άφησε στο σπίτι του ο 47χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος στις 12 Αυγούστου πυροβόλησε στο κεφάλι την 17χρονη κόρη του στο κέντρο του Άργους, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα» εξηγεί μεταξύ άλλων, στην επιστολή ο 47χρονος, ο οποίος απευθύνεται στην εν διαστάσει σύζυγό του επιρρίπτοντάς της ευθύνες για ότι συνέβη στον ίδιο αλλά και στην κόρη τους.

Μάλιστα, χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις για τη μητέρα της άτυχης 17χρονης, καθώς την θεωρεί υπεύθυνη για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πατέρας αλλά και για το γεγονός ότι εκείνη είχε, εδώ και αρκετό καιρό, δεσμό με κάποιον κοινό τους φίλο.

Στο σημείωμά αναφέρει καθαρά ότι η απόφαση να σκοτώσει τη 17χρονη κόρη τους ήταν μόνο για εκδίκηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι το άτυχο κορίτσι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και μετά από χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο ΚΑΤ ενώ ο 47χρονος επιχειρηματίας νοσηλεύεται σε κώμα στο Τζάνειο.

Διαβάστε επίσης:

Άργος: Πατέρας πυροβόλησε την κόρη του και αυτοπυροβολήθηκε (pics)

Οικογενειακή τραγωδία: Πατέρας πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του

Μάχη για τη ζωή δίνει η 17χρονη που την πυροβόλησε ο πατέρας της