ΕΛΛΑΔΑ

«Συναγερμός» για σπείρα που ληστεύει ηλικιωμένους στον Πειραιά

«Συναγερμός» για σπείρα που ληστεύει ηλικιωμένους στον Πειραιά

«Συναγερμός» έχει σημάνει στον Πειραιά, καθώς φαίνεται πως υπάρχει οργανωμένη σπείρα που πλησιάζει ηλικιωμένους, με στόχο τη ληστεία.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, ένας 91χρονος βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του στα Καμίνια, με την αστυνομία να εικάζει ότι βρίσκεται οργανωμένη σπείρα πίσω από το έγκλημα.

Την ίδια ημέρα λοιπόν, ένας αναγνώστης του piraeuspress.gr έστειλε μια προσωπική του μαρτυρία, με αφορμή το γεγονός που έζησε εκείνος με τη γιαγιά του.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας και μια γυναίκα ηλικίας 40 ετών περίπου, πλησίασαν τη γιαγιά του, η οποία μένει στην Πειραϊκή, προφασιζόμενοι ότι χρειάζονται χρήματα για την εφορία, προτείνοντας ακόμα και να πήγαιναν εκείνη τη στιγμή στην τράπεζα για να σηκώσει χρήματα η γιαγιά.

Διαβάστε αναλυτικά τη μαρτυρία για το περιστατικό:

''Καντε μια χαρη και διαδοστε το αν μπορειτε.Μια γυναικα και ενας αντρας γυρω στα 40 τριγυρνανε ψαρευοντας γριες λεγοντας οτι χρωσταει κατι ο γαμπρος τους στην εφορια και οτι αν το πληρωσει θα εχει πολυ μεγαλη επιστροφη και μετα τους λενε να τις πανε στην τραπεζα ή στο σπιτι να παρουν τα λεφτα. Επειδη αυτο μολις εγινε στην πειραικη ενημερωστε και τους υπολοιπους. Αυτο πραγματικα μολις εγινε με την δικια μου την γιαγια και μολις βγηκα στο μπαλκονι να τσεκαρω να δω αν ειναι εκει ωστε να παρω την αστυνομια ειχαν γινει καπνος ''

Πρέπει όλοι μας να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και αν αντιληφθούμε το οτιδήποτε να επικοινωνήσουμε άμεσα με την Αστυνομία.