ΕΛΛΑΔΑ

Στο στόχαστρο της ανακρίτριας ο συνεργός – οδηγός του Ρουπακιά

Στο στόχαστρο της ανακρίτριας ο συνεργός – οδηγός του Ρουπακιά

Ακολουθεί νέα εξέταση μαρτύρων τις επόμενες ημέρες

Το στενό μαρκάρισμα της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται. Στο επίκεντρο της έρευνας της Εισαγγελία του Αρείου Πάγου βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής. Στόχος να βρεθούν όλα τα στοιχεία προκειμένου να καταστεί εγκληματική οργάνωση, την ώρα που η ανάκριση στον Πειραιά στοχεύει στην αποκάλυψη της ταυτότητας του συνοδηγού - «φάντασμα» που τοποθετούν μάρτυρες της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο... πλευρό του Γιώργου Ρουπακιά.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες τις επόμενες ημέρες, οπότε θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση του πλούσιου υλικού που έχει συγκεντρωθεί, αλλά και θα υπάρξει νέος κύκλος εξέτασης μαρτύρων.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας, η ανακρίτρια Πειραιά έχει εξετάσει ήδη δύο φοιτήτριες, οι οποίες επιβεβαίωσαν τις προανακριτικές τους καταθέσεις, στις οποίες αποκάλυψαν την ύπαρξη συνοδηγού στο αυτοκίνητο του δράστη, που διέφυγε μετά το έγκλημα.

Καταθέσεις που ενισχύει ενώπιον της ανακρίτριας και τρίτος μάρτυρας από το φιλικό περιβάλλον του Π. Φύσσα. Με ενδιαφέρον, δε, αναμένεται η κατάθεση της κοπέλας του θύματος, η οποία πρόκειται να ληφθεί ενδεχομένως τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία-ΣΟΚ:Με χαράκωσαν χρυσαυγίτες 1 μέρα μετά τη δολοφονία Φύσσα

Σε διαθεσιμότητα φρουρός του Κορυδαλλού για την υπόθεση του Φύσσα

Δεκατρείς μήνες φυλάκιση στον πρώην φρουρό του Μπαρμπαρούση

Κασιδιάρης έξω από τον Άρειο Πάγο: Ήρθαμε να παραδοθούμε (vid)