ΕΛΛΑΔΑ

Ψάχνουν την «ταυτότητα» της 4χρονης που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά

Ψάχνουν την «ταυτότητα» της 4χρονης που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά

Έρευνα σε όλες τις ύποπτες εξαφανίσεις παιδιών σε Ελλάδα και εξωτερικό - Τα «σκοτεινά» σημεία της συγκλονιστικής υπόθεσης.

Μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη σε Ελλάδα και εξωτερικό με τη συνδρομή της Ιντερπόλ, για τον εντοπισμό της "ταυτότητας" του ξανθού κοριτσιού με τα πράσινα μάτια ηλικίας περίπου τεσσάρων ετών, που εντοπίστηκε τυχαία μετά από έρευνα σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

05dbaf9f62e36827b113697572cbe49f XL

Το παιδί, το είχε αρπάξει το 2009 ένα ζευγάρι αθιγγανων από τους βιολογικούς του γονείς ή το πήρε με τη συναίνεση των γονιών του, για να το πουλήσει, αλλά η αγοραπωλησία δεν προχώρησε και έτσι έμεινε μαζί τους για να παίρνουν το επίδομα πολύτεκνου! Αυτά τα δύο εφιαλτικά ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία, για το πώς βρέθηκε το κοριτσάκι να ζει στον καταυλισμό Ρομά μακριά από τους πραγματικούς του γονείς... Η 40χρονη αθίγγανη, η οποία έχει συλληφθεί μαζί με τον 39χρονο άντρα της, αφού υπέπεσε σε πέντε αντιφάσεις στην αστυνομία για το πως έχει το κοριτσάκι, τώρα υποστηρίζει, ότι της το έδωσε μία Βουλγάρα για να το μεγαλώσει !

Γιατί οι αθίγγανοι δεν λένε την αλήθεια

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλες τις ύποπτες εξαφανίσεις παιδιών από αλλοδαπούς γονείς από το 2007 και μετά, ενώ ήδη έχουν γίνει αρκετά τηλεφωνήματα στην ασφάλεια Λάρισας, τα οποία έχουν μπει στο "μικροσκόπιο". Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι αθίγγανοι δεν αποκαλύπτουν το ένοχο μυστικό τους και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τις αρχές, για να μην αποκαλυφθεί η απαγωγή του παιδιού ή επειδή εκείνοι και οι συνεργοί τους συμμετέχουν σε ένα μεγάλο κύκλωμα εμπορίας παιδιών, που τα πλοκάμια του απλώνονται και εκτός Ελλάδας.

18-10-2013 thessalia2B

Τα σκοτεινά σημεία της συγκλονιστικής υπόθεσης

Οι αστυνομικοί εκτός από την προσπάθεια που καταβάλουν να εντοπίσουν τους βιολογικούς γονείς του 4χρονου κοριτσιού, αλλά και το πώς βρέθηκε να ζει στον καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα, ερευνούν και άλλα σκοτεινά σημεία της συγκλονιστικής υπόθεσης.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και αναπάντητα.

Ποιοί είναι οι συνεργοί του ζευγαριού σε πιθανό κύκλωμα εμπορίας παιδιών ;
Ποιοί ήταν οι δύο ψευδομάρτυρες που στο ληξιαρχείο του δήμου Αθηναίων, βεβαίωσαν ότι το κοριτσάκι είναι των αθίγγανων ;
Πώς οι συλληφθέντες έκλεψαν τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεως - βάπτισης του παιδιού από τον δήμο Αθηναίων ;
Πώς η 40χρονη κατάφερε να βγάλει δύο αστυνομικές ταυτότητες με διαφορετικά στοιχεία ;
Πώς δεν έγινε έλεγχος όταν το ζευγάρι δήλωσε σε τρεις οικογενειακές μερίδες, ότι έχει 14 παιδιά και μάλιστα η 40χρονη εμφανίζεται να έχει γεννήσει έξι παιδιά σε οκτώ μήνες;
Από τα 14 "δηλωμένα" παιδιά του ζευγαριού έχουν βρεθεί η 4χρονη και άλλα τέσσερα, στα οποία θα γίνει και σε αυτά εξέταση DNA για να διαπιστωθεί εάν είναι δικά τους. Τα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονται; Τα πούλησαν, ή δεν υπάρχουν και απλά δηλώθηκαν για να παίρνουν το επίδομα πολύτεκνου;

Διαβάστε επίσης:

Σεσημασμένος ο 39χρονος – Βρήκαν πιστόλι και κουκούλα στον καταυλισμό

Συναγερμός στα Φάρσαλα – 4χρονη κλειδωμένη σε καταυλισμό Ρομά

Θρίλερ με το ξανθό κοριτσάκι που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά