ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή οι «γονείς» της Μαρίας

Στον ανακριτή οι «γονείς» της Μαρίας

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε πριν από λίγο ο αθίγγανος που εμφανιζόταν ως πατέρας της 4χρονης Μαρίας που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα.

Στον ανακριτή Λάρισας οδηγούνται σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να απολογηθούν, οι δυο αθίγγανοι οι οποίοι παρουσιαζόταν ως «γονείς» της μικρής Μαρίας, ο εντοπισμός της οποίας σε οικισμό ΡΟΜΑ στα Φάρσαλα από την Αστυνομία, έχει προκαλέσει διεθνές ενδιαφέρον και συγκίνηση.

Η απολογία των δυο, αναμένεται με ιδιαίτερα ενδιαφέρον, καθώς, τις προηγούμενες μέρες κατά την προανακριτική διαδικασία, σύμφωνα με την Αστυνομία, περιέπεσαν σε σωρεία αντιφάσεων και προέβαλαν διάφορα σενάρια, στην προσπάθειά τους να απαντήσουν στους αστυνομικούς κάτω από ποιές συνθήκες βρέθηκε στα χέρια τους το 4χρονο κοριτσάκι.

Πάντως, η συνήγορός τους δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης, ότι η μικρή υιοθετήθηκε επειδή η μητέρα της, η οποία είναι από το εξωτερικό, δεν είχε τη δυνατότητα να τη μεγαλώσει.

Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, κατ΄ εξακολούθηση. Η προσαγωγή του ζεύγους των αθιγγάνων στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αναμένεται να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση με το ανήλικο κοριτσάκι, που συγκεντρώνει τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Εξάλλου, εντός της ημέρας η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα, με άδεια του εισαγγελέα, τις φωτογραφίες των δυο αθιγγάνων.

Διαβάστε επίσης:

Daily Mail: Αυτοί είναι οι Ρομά που κρατούσαν τη μικρή «Μαρία»

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η μικρή Μαρία σε γλέντι στον καταυλισμό

Γιγάντια επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ. και Interpol σε Ελλάδα και εξωτερικό

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτότητα της μικρής Μαρίας...

Σε εξέλιξη το θρίλερ με την τετράχρονη Μαρία

Σεσημασμένος ο 39χρονος – Βρήκαν πιστόλι και κουκούλα στον καταυλισμό

Ψάχνουν την «ταυτότητα» της 4χρονης που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά

Συναγερμός στα Φάρσαλα – 4χρονη κλειδωμένη σε καταυλισμό Ρομά

Θρίλερ με το ξανθό κοριτσάκι που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά