ΕΛΛΑΔΑ

«Σαφάρι» της Τροχαίας και στην Κρήτη

«Σαφάρι» της Τροχαίας και στην Κρήτη

Η ανοχή της Τροχαίας Ηρακλείου στο παράνομο παρκάρισμα έχει εξαντληθεί, δήλωσε ο Διοικητής της Τροχαίας, Μανώλης Χρυσός. Ο γερανός της αστυνομίας θα βρίσκεται μονίμως στο κέντρο της πόλης, συμπλήρωσε ο κ. Χρυσός.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η Τροχαία Ηρακλείου ξεκίνησε «σαφάρι» στο κέντρο της πόλης, από όπου μετακινήθηκαν αυτοκίνητα που ήταν παράνομα παρκαρισμένα, ή βρίσκονταν πάνω σε ράμπες αναπήρων και διαβάσεις πεζών.

Το σύνηθες για πολλούς πάρκινγκ πάνω στην πλατεία Ελευθερίας, αλλά και στην πλατεία Δασκαλογιάννη, λαμβάνει τέλος, σύμφωνα με το Διοικητή της Τροχαίας Μανώλη Χρυσό, ο οποίος δήλωσε ότι η ανοχή της υπηρεσίας έχει εξαντληθεί μετά από εκατοντάδες υποδείξεις και πλέον ο γερανός θα βρίσκεται μονίμως στο κέντρο, προκειμένου να λαμβάνει δράση.

Αυτόματα θα αφαιρούνται πινακίδες είπε ο κ. Χρυσός καθώς τα φαινόμενα παραβατικότητας στο Ηράκλειο είναι αναρίθμητα και υπάρχει η βούληση να μπει μία τάξη στο χάος.

Πολλοί ήταν σήμερα οι ιδιοκτήτες οχημάτων που βρήκαν τσουχτερά πρόστιμα στα παρμπρίζ, ή τις πινακίδες τους άφαντες από την εξόρμηση της Τροχαίας, η οποία θα συνεχιστεί.