ΕΛΛΑΔΑ

Αρχίζουν και πάλι οι αστυνομικές έρευνες για τον μικρό Μπεν

Αρχίζουν και πάλι οι αστυνομικές έρευνες για τον μικρό Μπεν

Η υπόθεση της μικρής Μαρίας και μία πολύ σοβαρή πληροφορία φαίνεται ότι ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά για την εξεύρεση του μικρού Μπεν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του «μικρού» Μπεν, καθώς η Ιντερπόλ Ελλάδος έστειλε σήμα στις αρχές της Κύπρου, προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

22 χρόνια μετά την εξαφάνιση του Μπεν, ο οποίος σήμερα είναι 24 ετών, έφτασε στην Αστυνομία ένα βίντεο-ντοκουμέντο.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένας άντρας με εκπληκτική ομοιότητα με τον ξανθό νεαρό που απεικονίζεται με το σκίτσο του Μπεν σε σημερινή ηλικία, που έχει φτιάξει η Σκότλαντ Γιάρντ από επεξεργασία των φωτογραφιών του.

Αυτό που κίνησε την περιέργεια των αρχών είναι πώς ενώ ο ίδιος είναι κατάξανθος και ανοιχτόχρωμος, οι Ρομά που εμφανίζονται σαν συγγενείς του δεν έχουν καμία ομοιότητα με τον ίδιο.

Η αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, εξετάζει την πληροφορία ότι ο Μπεν ζει με Ρομά σε νησί.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, οι αξιωματικοί και δικαστικοί όταν είδαν το βίντεο πετάχτηκαν όρθιοι από τη θέση τους καθώς διαπίστωσαν την εκπληκτική ομοιότητα του νεαρού ξανθού αγοριού που απεικονίζεται με το σκίτσο του Μπεν σε σημερινή ηλικία.

Άνθρωπος - κλειδί στην υπόθεση είναι ένας δικηγόρος, ο οποίος γύρισε το επίμαχο βίντεο τον περασμένο Απρίλιο. Τα πρόσφατα γεγονότα με τη μικρή Μαρία στα Φάρσαλα τον έκαναν να «επικαιροποιήσει» το οπτικό υλικό που είχε στα χέρια του και να το παραδώσει αμέσως στις Αρχές, στη Δικαιοσύνη και την ΕΛ.ΑΣ.