ΕΛΛΑΔΑ

Παιδόφιλος «ψάρευε» αγόρια μέσω Facebook

Παιδόφιλος «ψάρευε» αγόρια μέσω Facebook

Βρήκε 15χρονο αγόρι στο facebook και άρχισε να του στέλνει μηνύματα εκφράζοντάς του τις... «ιδιαίτερες» σεξουαλικές διαθέσεις του

Έβρισκε ανήλικα αγόρια μέσω διαδικτύου για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ερωτικές του ορέξεις, όμως η τελευταία του συνάντηση τον οδήγησε στη φυλακή.

Άδοξο τέλος είχε η δράση ενός 46χρονου Κρητικού από το Ακρωτήρι, ο οποίος, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, «ψαρεύει» νεαρά αγόρια με απώτερο σκοπό να ικανοποιήσει τα άρρωστα γούστα του.

Μάλιστα, είχε ανακαλύψει έναν πολύ εύκολο τρόπο να βρίσκει τα υποψήφια θύματά του, την πιο γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη, το facebook. Μέσω του προφίλ που είχε δημιουργήσει έβρισκε νεαρά αγόρια και τους αποκάλυπτε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και διαθέσεις του.

Πρόσφατα, άρχισε να έχει επαφή μέσω του facebook με ένα αγόρι από τη Σούδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 15χρονος μαθητής λάμβανε όλο και πιο συχνά μηνύματα από τον 46χρονο, ο οποίος δεν άργησε να του εκφράζει ωμά και απροκάλυπτα τις σεξουαλικές διαθέσεις του.

Έπειτα, από παρότρυνση του παιδόφιλου ο νεαρός δέχτηκε να τον συναντήσει και εκεί ανέλαβε δράση η Αστυνομία. Η δράση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ήταν άμεση και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην σύλληψη του παιδόφιλου.

Το ραντεβού είχε δοθεί σε καφετέρια της Σούδας και μόλις ο 46χρονος έφτασε στο σημείο συνελήφθη από τους άνδρες της Αστυνομίας που ήταν εκεί και τον περίμεναν.

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB