ΕΛΛΑΔΑ

Το «ευχαριστώ» της μητέρας της Μυρτούς

Το «ευχαριστώ» της μητέρας της Μυρτούς

Τις ευχαριστίες της για τη συμπαράσταση που γνώρισε από τους Έλληνες των ΗΠΑ αλλά και από όλο τον κόσμο έστειλε η μητέρα της Μυρτούς που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βοστώνης μετά τα βάναυσα χτυπήματα που της κατάφερε το καλοκαίρι του 2012 ο Πακιστανός, Αχμέτ Βακάς.

«Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, βοήθεια δεν είναι μόνο τα χρήματα, βοήθεια είναι και μια καλή κουβέντα», δηλώνει η μητέρα της 16χρονης στον Ant1.

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της κόρης της σημειώνει ότι αν και δεν μπορούμε να μιλάμε για ραγδαία εξέλιξη, κάθε ημέρα για τη Μυρτώ είναι σημαντική καθώς κάνει μικρά βήματα και όπως της λένε οι γιατροί «από τις μικρές αλλαγές, έρχονται οι μεγάλες» συμπληρώνοντας πως η αλλαγή σε σχέση με τις πρώτες εβδομάδες είναι τεράστια.

Την επόμενη εβδομάδα η Μυρτώ αναμένεται να υποβληθεί σε άλλη μια χειρουργική επέμβαση, αυτή τη φορά στη σπονδυλική στήλη, με το κόστος της να ανέρχεται στα 80.000 δολάρια.

Σε περίπτωση, δε, που τα πράγματα από εδώ και πέρα πάνε κατ' ευχήν, τότε ίσως η Μυρτώ να λάβει ένα μοναδικό δώρο καθώς οι θεράποντες γιατροί της προγραμματίζουν να της δώσουν εξιτήριο λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ώστε η 16χρονη να επιστρέψει στην Ελλάδα.