ΕΛΛΑΔΑ

Απών και πάλι ο Μ. Λιάπης από το δικαστήριο για τις πλαστές πινακίδες

Απών και πάλι ο Μ. Λιάπης από το δικαστήριο για τις πλαστές πινακίδες

Στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων βρίσκονται οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του Μιχάλη Λιάπη εν αναμονή της εκδίκασης της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον ίδιο για κυκλοφορία ανασφάλιστου αυτοκινήτου με πλαστές πινακίδες.

Εκτιμάται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης είναι πολύ πιθανό να πάρει και νέα αναβολή, αυτή τη φορά λόγω παρέλευσης του δικαστικού ωραρίου.

Ο πρώην υπουργός μετά την πρώτη αναβολή της υπόθεσής του και ενώ δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο έφυγε για... ταξίδι αναψυχής στη Μαλαισία εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Επισημαίνεται πως στον πρώην υπουργό είχε συσταθεί από τους δικηγόρους του να δώσει το παρόν στο δικαστήριο προκειμένου να μην οξύνει περαιτέρω τα πνεύματα, κάτι το οποίο φαίνεται πως ο ίδιος δεν υιοθετεί, απουσιάζοντας από την δικάσιμο.

Επιστρέφοντας την περασμένη Πέμπτη από τη Μαλαισία, ο Μ. Λιάπης, κάνοντας σχετικό νεύμα στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο, άφησε να εννοηθεί ότι «θα τα πούμε τη Δευτέρα». Εν τούτοις μέχρι το μεσημέρι δεν είχε φανεί στα δικαστήρια της Ευελπόιδων.

«Δεν ήταν ταξίδι αναψυχής. Ήταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης. Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας» δήλωσε ο κ. Λιάπης.

«Πρέπει να σας πω ότι ήταν ένα πολύ κουραστικό ταξίδι για μένα. Πήγα να ησυχάσω και εσείς δεν με αφήσατε» πρόσθεσε λίγο αργότερα απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης:

Απών και πάλι ο Μ. Λιάπης από το δικαστήριο για τις πλαστές πινακίδες

Σήμερα η δίκη του Μιχάλη Λιάπη (video)

Γιατί «κρύφτηκε» στη Μαλαισία ο Λιάπης: Ταξίδι εκτόνωσης ή μπίζνες;