ΕΛΛΑΔΑ

Με τι καιρό θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά

Με τι καιρό θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά

Ποιες περιοχές θα δεχτούν έντονα φαινόμενα - Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας


Με συννεφιά μας αποχαιρετά το 2013 ενώ ο καινούριος χρόνος θα μπεί... βροχερά σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σήμερα θα έχουμε νεφώσεις οι οποίες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα δυτικά θαλασσιά τμήματα. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Άνεμοι 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ στα δυτικά και τα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί.

Η θερμοκρασία σε πτώση στα δυτικά κεντρικά και βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα στα βόρεια.

download

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική θεσσαλια,την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Στα ηπειρωτικά ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Στις νοτιότερες περιοχές πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων μικρής διάρκειας. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βορειοδυτικά με πιθανότητα ασθενών βροχών.

Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα Ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση.
Η θερμοκρασία θα πέσει ενώ παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Διαβάστε επίσης:

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Το Doodle της Google για την παραμονή