ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν οι επιθεωρήσεις στα περιφερειακά αεροδρόμια

Ξεκινούν οι επιθεωρήσεις στα περιφερειακά αεροδρόμια

Τα αεροδρόμια της χώρας θα επιθεωρηθούν έως την έναρξη της θερινής τουριστικής περιόδου από τη διοίκηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, σε μία προσπάθεια να επιβεβαιωθεί το επίπεδο υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό και όπου είναι δυνατόν να βελτιωθεί.


Πρώτος σταθμός του διοικητή της ΥΠΑ, Δημ. Κούκη, θα είναι το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το οποίο θα επισκεφθεί το ερχόμενο Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου, ενώ έως τις 15 Φεβρουαρίου θα γίνει επιθεώρηση και στα τρία αεροδρόμια της Κρήτης. Ανάλογες επιθεωρήσεις θα γίνουν στα αεροδρόμια της Βόρειας Ελλάδος (Θεσσαλονίκη- Καβάλα), το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ΥΠΑ, για δεύτερη συνεχόμενη φορά (καλοκαίρι 2012, καλοκαίρι 2013) η διοίκησή της έλαβε συγχαρητήρια επιστολή από το Eurocontol, μέσω της οποίας ευχαριστεί τους εργαζόμενους στην Πολιτική Αεροπορία και ιδιαίτερα τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας για τις επιδόσεις τους, «οι οποίες ήταν αξιοσημείωτες καθώς ελαχιστοποίησαν τις καθυστερήσεις στις διελεύσεις και στις από-προσγειώσεις αεροσκαφών».