ΕΛΛΑΔΑ

Καλό μήνα με βροχές και καταιγίδες!

Καλό μήνα με βροχές και καταιγίδες!
«Βουρκωμένος» έκανε ποδαρικό ο Απρίλιος με βροχές, νεφώσεις καταιγίδες...

«Βουρκωμένος» έκανε ποδαρικό ο Απρίλιος με βροχές, νεφώσεις καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας. Το χειμωνιάτικο σκηνικό θα επαναληφθεί τουλάχιστον και το Σαββατοκύριακο. Υπομονή, το καλοκαίρι είναι προ των πυλών…

Ειδικότερα, για σήμερα θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες σε περιοχές τις ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και αργότερα πιθανώς στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη θα είναι έντονες. Οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες θα επικρατήσουν σε όλη τη χώρα με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Βροχερό φόντο και στην Αττική. Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι άνεμοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ και ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στην …14η θέση!

Με δυο βαθμούς πάνω, δηλαδή στους 16, θα κυλήσει η Παρασκευή για τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι και αυτοί θα πουν «καλό μήνα» με νεφώσεις και βροχές.

Το Σάββατο, μη περιμένετε ριζικές αλλαγές! Όταν θα κοιτάξετε έξω από το παράθυρό σας θα δείτε ξανά σύννεφα ενώ δεν θα λείψουν και οι βροχές.

Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα ορεινά θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μια μικρή πτώση στα ανατολικά.