ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνησε ο Θ. Μικρούτσικος: Με τον Σάκη έφυγε ένα κομμάτι δικό μας!

Συγκίνησε ο Θ. Μικρούτσικος: Με τον Σάκη έφυγε ένα κομμάτι δικό μας!

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός εδώ και λίγες ώρες ακολουθεί το δικό του μοναχικό δρόμο. Στην τελευταία του κατοικία τον συντρόφευσαν πολλοί φίλοι αλλά και πολλοί «άγνωστοι» που τον αγάπησαν μέσα από το έργο του τόσο στο τραγούδι όσο και στην οθόνη και απλά ήθελαν να του πουν το τελευταίο αντίο.

Για τον φίλο του και κουμπάρο του Σάκη Μπουλά μίλησε ο Θάνος Μικρούτσικος στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο , λέγοντας ότι μαζί με εκείνος χάνεται πια και ένα μέρος της αθωότητας τόσο του ίδιου, όσο και της παρέας με την οποία συνδέθηκε ο τραγουδιστής τις δεκαετίες του '70 και του '80.

«Παρότι περιμέναμε τον χαμό του, ήταν ένα σοκ γιατί η περίπτωση του Σάκη σε μένα και σε αρκετούς άλλους, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι σαν να έφυγε ένα κομμάτι δικό μας, το οποίο μάλιστα έχει να κάνει με την εποχή της αθωότητάς μας», είπε ο γνωστός συνθέτης.

«Ο Σάκης είχε τεράστιες φωνητικές δυνατότητες που δεν έμαθε ποτέ ο κόσμος γιατί μετά ασχολήθηκε περισσότερο με την τηλεόραση και το θέατρο. Εκείνη την εποχή οι συνεργασίες γίνονταν οικογένεια. Δεν υπήρχε περίπτωση να ξυπνήσω το πρωί και να μην τηλεφωνηθούμε με το Σάκη ανεξάρτητα αν είχαμε πρόβες. Ήταν κομμάτι της οικογένειάς μου», είπε.

Όσο για τις τελευταίες του στιγμές, ο Θάνος Μικρούτσικος είπε για τον φίλο του:

«Ο Σάκης τιμούσε όλες τις σχέσεις του. Η Αλεξάνδρα, παρά τη διαφορά ηλικίας, του στάθηκε πάρα πολύ, αλλά αυτό που με εντυπωσίασε όταν τον είδα στο νοσοκομείο ήταν ότι αντιμετώπιζε με τέτοια ψυχραιμία και τέτοιο θάρρος τους καρκίνους του. Είχε μια απίστευτη τρυφερότητα για όσους περπάτησαν μαζί του στη ζωή, είτε καλλιτέχνες, είτε φίλους, είτε τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του».

Διαβάστε επίσης:

Ο «τηλεοπτικός» Σάκης Μπουλάς: Ο Παυλίτος, ο Σάββας και ο Μένιος (vid)

Αυτή είναι η σελίδα του facebook που δημιουργήθηκε για τον Σάκη Μπουλά

Βουτσάς για Μπουλά: Ο θεός τον πήρε νωρίς για να τον θυμόμαστε νέο!

Ο Π. Χαϊκάλης στο newsbomb.gr: Ο Σάκης είχε τρομερή ψυχή

Δείτε το σχόλιο του Μουρούτη στο Facebook για το χαμό του Μπουλά

Λ. Παπαδόπουλος: Η ζωή του Σάκη ήταν στο πάλκο

Σάκης Μπουλάς: Οι μεγάλες επιτυχίες που άφησε πίσω του

Σάκης Μπουλάς: Έτσι τον αποχαιρετούν γνωστοί και φίλοι στο twitter

Τελευταία συνέντευξη του Σάκη Μπουλά: Γουστάρω να δουλέψω!

Αποχαιρετούν μέσω Facebook τον Σάκη Μπουλά

Αυτή ήταν η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Σάκη Μπουλά (video)

Σταρόβας για Μπουλά: Αν δεν έπαιζε μουσική θα είχε φύγει νωρίτερα

Θρήνος στο Twitter για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά