ΕΛΛΑΔΑ

«Χαλάει» ο καιρός από αύριο – Δείτε που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

«Χαλάει» ο καιρός από αύριο – Δείτε που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Χαλάει και πάλι ο καιρός από την Κυριακή το βράδυ με κύρια χαρακτηριστικά την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και τα χιόνια ακόμα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα αναμένονται στα δυτικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές μετά το μεσημέρι, χιόνια στα ορεινά και το βράδυ καταιγίδες στα νότια. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες στο νότιο Αιγαίο. Χιόνια στα ορεινά, τα βόρεια ημιορεινά αλλά και σε περιοχές της βορειανατολικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Την Τρίτη αναμένονται στα βόρεια νεφώσεις με χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά χιόνια κυρίως στα βορειοανατολικά αλλά στη Μακεδονία γρήγορα ο καιρός Θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και πιθανώς καταιγίδες στο Αιγαίο αλλά βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και θα εξασθενήσουν. Χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά της κεντρικής χώρας.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα βορειοδυτικά.

Για Τετάρτη και Πέμπτη στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.