ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιξιάτικος ο καιρός

Ανοιξιάτικος ο καιρός
Ανοιξιάτικος θα είναι αύριο, Τρίτη, ο καιρός με λίγες βροχές στα ορεινά της Πελοποννήσου...

Ανοιξιάτικος θα είναι αύριο, Τρίτη, ο καιρός με λίγες βροχές στα ορεινά της Πελοποννήσου και της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τις τοπικές νεφώσεις να κρύβουν από το απόγευμα τον ουρανό. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 και από το μεσημέρι νότιοι-νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη. Το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη με πιθανότητα στα ορεινά για πρόσκαιρη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και στα ορεινά της δυτικής στερεάς και της Πελοποννήσου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί . Η θερμοκρασία από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της Πελοποννήσου όπου ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4 και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ .
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί-νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς -νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.