ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ένας ακόμη κατηγορούμενος για την υπόθεση της Χ.Α

Προφυλακιστέος ένας ακόμη κατηγορούμενος για την υπόθεση της Χ.Α

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας ακόμη κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μετά την απολογία του στις εφέτες ανακρίτριες για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Πρόκειται για τον γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης της Χ.Α. Πειραιά Θωμά Μπαρέκα ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να συμμετείχε σε επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» αλλά και σε βάρος δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου στις εκλογές του Ιουνίου του 2012.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τις συγκεκριμένες επιθέσεις, χωρίς ωστόσο να πείσει ανακρίτριες και εισαγγελέα.

Αντίθετα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους δύο κατηγορούμενοι για την επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» ενώ εξακολουθεί να εκκρεμεί ένα ένταλμα σύλληψης εμπλεκόμενου στην ίδια υπόθεση.

Τη Μεγάλη εβδομάδα έχουν κληθεί σε συμπληρωματική απολογία ο Γιώργος Ρουπακιάς ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ο φερόμενος ως συνεργός του Γ. Καζαντζόγλου.

Διαβάστε επίσης: Καταγγελία - σοκ από τον Κεγκέρογλου στη Βουλή

Η Χρυσή Αυγή «πουλάει» στο διαδίκτυο

Νέα sms - «φωτιά» περιήλθαν στη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή