ΕΛΛΑΔΑ

Τι κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες για την τραγωδία στο λούνα παρκ

Τι κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες για την τραγωδία στο λούνα παρκ

Αποκαλυπτικές για το πώς έγινε το τραγικό συμβάν είναι και οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που βρίσκονταν την ώρα της τραγωδίας στο λούνα παρκ στο οποίο έχασε τη ζωή του το άτυχο αγοράκι.


«Όταν κοίταξα εγώ την εν λόγω μπάλα, είδα ότι την είχε παρασύρει ένας ανεμοστρόβιλος και είδα ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι μικρής ηλικίας μέσα σε αυτή. Η μπάλα από τον ανεμοστρόβιλο σηκώθηκε πολύ ψηλά στον αέρα και λόγω του ότι δεν υπήρχε προστατευτικό δίχτυ, έφτασε μέχρι και τα καλώδια της ΔΕΗ. Ενώ πίστευα ότι θα πέσουν από κει στο έδαφος, ήρθε ένα δεύτερο δυνατό ρεύμα αέρα και παρέσυρε εκ νέου τη φουσκωτή μπάλα με τα δύο παιδιά, πηγαίνοντάς την πάνω σε έναν μεταλλικό φράχτη, ο οποίος είναι περίφραξη για ένα άλλο παιχνίδι του λούνα παρκ και τελικώς η μπάλα έπεσε στο έδαφος» λέει ένας εκ των μαρτύρων στην κατάθεσή του.

Συγκλονιστική είναι και η περιγραφή του πατριού του αγοριού που είδε την μπάλα να φεύγει στον αέρα και να προσγειώνεται στο έδαφος.

«Ξαφνικά φύσηξε δυνατός αέρας και ανασήκωσε την πλαστική μπάλα στον αέρα, περίπου σε ύψος δέκα μέτρων και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος και σε απόσταση δέκα μέτρων μακριά από την πισίνα. Αμέσως έτρεξα στο σημείο για να δω τα παιδιά και για να σταματήσω την μπάλα που κυλούσε στο έδαφος. Αμέσως έβγαλα έξω την κόρη μου, η οποία δεν μου μίλησε και μετά από λίγα λεπτά άνοιξε τα μάτια της. Συγχρόνως η γυναίκα μου μαζί με άλλους παρευρισκόμενους τράβηξαν έξω από την μπάλα τον γιο, τον οποίο μόλις τον βγάλαμε του έκανε ένας κύριος τεχνητή αναπνοή και αμέσως κάλεσα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Με τη σύζυγό μου πήγαμε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία όπου διακομίστηκαν τα παιδιά, οι γιατροί μου γνώρισαν ότι είχε καταλήξει από τα τραύματα του».

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ για το τραγικό δυστύχημα

Η απάντηση του Δήμου Ελληνικού για την τραγωδία στο λούνα παρκ

Τραγωδία σε λούνα παρκ: Σταθερή η κατάσταση της υγείας της 9χρονης

Tο παιχνίδι στο λούνα παρκ κατέληξε σε τραγωδία

Συνελήφθη και ο διαχειριστής της εταιρείας πίσω από το λούνα παρκ