ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Απίστευτη πρόταση γάμου – Η πιο ρομαντική που έχετε δει (vid)

Πάτρα: Απίστευτη πρόταση γάμου – Η πιο ρομαντική που έχετε δει (vid)

Έβαλε το μυαλό του να δουλέψει, εξάντλησε όλα τα περιθώρια της φαντασίας του και χάρισε στην αγαπημένη του μία από τις πιο σπάνιες και ρομαντικές προτάσεις γάμου

Μία πρωτότυπη ιδέα είχε, ο Φίλιππος Αρβανίτης για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Δήμητρα Φωτακοπούλου, έπειτα από δυο χρόνια σχέσης.

Όπως αναφέρει το dete.gr, ο ρομαντικός άνδρας πήρε την αγαπημένη του και πήγαν να δουν μια ταινία στο cinema. Η κοπέλα ενώ καθόταν και έβλεπε διάφορα trailers ταινιών, ξαφνικά στην οθόνη εμφανίστηκε ένα διαφορετικό trailer, που έμελλε να της αλλάξει την ζωή.

Η Δήμητρα είδε τον σύντροφο της στην τεράστια οθόνη του cinema, να κατευθύνεται σε ένα κοσμηματοπωλείο και να αγοράζει ένα μονόπετρο.

Στην συνέχεια, τα πλάνα έδειχναν τον νεαρό άνδρα να μπαίνει στο αμάξι του και να φθάνει στο cinema. Τότε άνοιξε η πόρτα της αίθουσας και μπήκε μέσα ο Φίλιππος, κρατώντας το μονόπετρο αλλά και ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο.

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ η μελαχρινή καλλονή κατευθύνθηκε στον αγαπημένο της και τον πήρε μια ζεστή αγκαλιά.

Ο ερωτευμένος άνδρας έσκυψε και της ζήτησε να μοιραστεί το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του. Η κοπέλα φανερά συγκινημένη είπε το πολυπόθητο ναι, ενώ από τα μεγάφωνα ακουγόταν το τραγούδι του Σάκη Ρουβά: «Μια ζωή μαζί».

Να ζήσουν τα παιδιά και να είναι πάντα τόσο ευτυχισμένοι.