ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Στη... φάκα η σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένες

Χανιά: Στη... φάκα η σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένες

Εξιχνιάστηκαν, τέσσερις ξεχωριστές υποθέσεις απάτης, σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ατόμων στα Χανιά. Τρία τα μέλη της σπείρας, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, που το "έπαιζαν" φίλοι των οικογενειών τους!

Εξιχνιάστηκαν χθες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις εξαπάτησης σε βάρος ισάριθμων γυναικών, ηλικίας 68, 86, 76 και 52 ετών.

Σύμφωνα με το cretaplus.gr, από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι τα εν λόγω αδικήματα διαπράχθηκαν από τρείς ημεδαπούς (28χρονος, 21χρονη και 41χρονη).

Ειδικότερα, οι δράστες από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση, από το Μάρτιο 2014 είχαν προβεί στην απάτη της 68χρονης, 86χρονης, 76χρονης και 52χρονης, με την ίδια μεθοδολογία και με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος, προσποιούμενοι ότι συνδέονται με φιλικούς δεσμούς με οικία πρόσωπα των προαναφερομένων τεσσάρων γυναικών, της έπειθαν για υποτιθέμενες χρηματικές διαφορές που είχαν με τα πρόσωπα αυτά, με αποτέλεσμα να τους αποσπάσουν, χρήματα και κοσμήματα.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τριών δραστών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις, σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Σεισμός στη Λήμνο: Δείτε τι φοβούνται οι σεισμολόγοι

Διαβάστε επίσης:

Πού ψηφίζω, πόσους σταυρούς βάζω στις Ευρωεκλογές και όλα τα εκλογικά αποτελέσματα

Ευρωεκλογές 2014: Τί προβλέπεται για τα άτομα που χρειάζονται βοήθεια

EXIT POLLS: Το «φιάσκο» της περασμένης Κυριακής και οι δικαιολογίες