ΕΛΛΑΔΑ

Ο ρόλος του 15χρονου στο καρτέλ ηρωίνης - Τι έγραφαν τα sms που φέρεται να έστειλε

Ο ρόλος του 15χρονου στο καρτέλ ηρωίνης - Τι έγραφαν τα sms που φέρεται να έστειλε

«Να προσέχετε, θα μας πιάσουν όλους», ανέφερε γραπτό μήνυμα που έφυγε από το κινητό του ανήλικου με προορισμό το τηλέφωνο κάποιου από τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.

Πονοκέφαλο προκαλεί στις Αρχές η περίπτωση του 15χρονου γιου του συλληφθέντα εφοπλιστή για συμμετοχή στο καρτέλ της Φιλοθέης που διακινούσε τεράστιες ποσότητες ηρωίνης.

Οι αξιωματούχοι αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη προσοχή την κάθε πληροφορία ή στοιχείο για το ανήλικο παιδί που φέρεται να συμμετείχε στο κύκλωμα με το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Οι έρευνες εστιάζουν στο γραπτό μήνυμα που έφυγε από το κινητό του 15χρονου γιου του Ε. Γ. με προορισμό το τηλέφωνο κάποιου από τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας. Δεν είναι όμως γνωστό εάν το έστειλε ο ίδιος ο ανήλικος ή κάποιος άλλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μήνυμα, που εστάλη τη στιγμή που ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση των Αρχών, έγραφε «να προσέχετε θα μας πιάσουν όλους».

Το sms είχε αποδέκτη συσκευή σε ξενοδοχείο της ανατολικής Αττικής όπου πιθανότατα διέμεναν άλλα μέλη της σπείρας τα οποία προς το παρόν διαφεύγουν.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν και ένα άλλο μήνυμα που είχε φύγει από το κινητό του 15χρονου με παραλήπτη Τούρκο εμπλεκόμενο και έγραφε «να προσέχετε στο ταξίδι, γιατί οι φίλοι μας έχουν παρατηρήσει λακκούβες στο δρόμο».

Σύμφωνα με τις Αρχές οι «λακκούβες» είναι συνθηματικό και είχε να κάνει με ενδεχόμενη παρακολούθηση του φορτίου της ηρωίνης.

Διαβάστε επίσης:

Η πολυτελής ζωή με τα διαμάντια πίσω από το κύκλωμα ναρκωτικών

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι συλληφθέντες για τον ένα τόνο ηρωίνης

Έλληνας εφοπλιστής πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης