ΕΛΛΑΔΑ

Την Κυριακή το μνημόσυνο της Άννας Πολλάτου- Τι καταγγέλλουν συναθλήτριές της

Την Κυριακή το μνημόσυνο της Άννας Πολλάτου- Τι καταγγέλλουν συναθλήτριές της

Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται αύριο από την ημέρα που έχασε ξαφνικά την ζωή της η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής Άννα Πολλάτου, σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών-Πύργων.

Οι συναθλήτριες και αδελφικές φίλες της αδικοχαμένης αθλήτριας καταγγέλλουν ότι πολλοί αθλητές δεν μπορούν να παρευρεθούν στο μνημόσυνό της, το οποίο θα γίνει στην Κεφαλονιά διότι η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία έχει διοργανώσει την ίδια ημέρα αγώνες.

Η Ειρήνη Αϊνδιλή, η Χαρά Καρυάμη και η Εύα Χριστοδούλου κατέθεσαν επίσημο έγγραφο, στο οποίο ζήτησαν την αλλαγή των αγώνων για να μπορέσουν όσοι συνάδελφοί τους δεν πήγαν στην κηδεία της Άννας να πάνε στο μνημόσυνο. Αυτό όμως δεν έγινε δεκτό.

«Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό» δήλωσαν τα τρία κορίτσια και πρόσθεσαν: «Εμείς κάναμε αυτό που θα έπρεπε να κάνει η ίδια η Ομοσπονδία. Στο έγγραφο ζητήσαμε να γίνει η μεταβολή του αγώνα μια εβδομάδα μετά ή αλλιώς όπως και θα έπρεπε να γίνει σε ένδειξη πένθους και ως φόρο τιμής σε μια Ολυμπιονίκη να μην διεξαχθεί κανένας αγώνας!».

Η απάντηση όμως στο αίτημα των κοριτσιών του ανσάμπλ ήρθε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία μέσω ενός εγγράφου που τις εξόργισε και ανέφερε τα εξής: «μετά από τηλεφωνικές κλήσεις προς τα σωματεία που παίρνουν μέρος σε αγώνες στις 21 και 22 Ιουνίου διαπιστώθηκε πως είναι αδύνατη η αναβολή των αγώνων, αφού οι γονείς έχουν ήδη προγραμματίσει το θερινό τους πρόγραμμα».

Διαβάστε επίσης: Η Κλέλια Πανταζή αποχαιρέτησε την Άννα Πολλάτου με τατουάζ (pic)