ΕΛΛΑΔΑ

«Ροζ Πάνθηρες»: Στη δημοσιότητα τα πρόσωπα των δραστών

«Ροζ Πάνθηρες»: Στη δημοσιότητα τα πρόσωπα των δραστών

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τα μέλη της διαβόητης σπείρας «Ροζ Πάνθηρες» που είχαν ρημάξει δεκάδες κοσμηματοπωλεία. Εντολή εισαγγελέα να δημοσιοποιηθούν τα πρόσωπά τους. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική ομάδα που διαπράττει κλοπές κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Όπως διαπιστώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. η διαβόητη σπείρα είχε διαπράξει αλλες πέντε κλοπές από κοσμηματοπωλεία στη Θεσπρωτία, την Πρέβεζα, το Αγρίνιο, το Ξυλόκαστρο και την Καβάλα που προστέθηκαν στις εννέα κλοπές και δυο απόπειρες σε περιοχές της Χαλκιδικής, της Σπάρτης, της Κορίνθου, της Φλώρινας και των Δελφών για το «τρίο» των Σέρβων κακοποιών που συνελήφθησαν στις 26 Ιουνίου.

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Άμφισσας, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους. Πρόκειται για τους :

DISTEFANO JASMINA του MILOS και της JANIA , γεννημένη την 24-11-1975 στη Σερβία
HASIJ TEKIJA του ABAZ και της HASNIJA , γεννημένο την 06-05-1956 στη Σερβία
DUKIC SUAD του SADIE και της HATIJA , γεννημένο την 27-01-1963 στη Σερβία.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική ομάδα που διαπράττει κλοπές κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια. Η δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και τη διερεύνηση της συμμετοχής των δραστών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 22650 82222 ή 22650 82220 του Αστυνομικού Τμήματος Δελφών Φωκίδας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Δείτε τα πρόσωπα των δραστών στο gallery.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο - ντοκουμέντο από τις ληστείες της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες»

Αυτή είναι η μεγαλύτερη συμμορία ληστών στον κόσμο