ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Ο «Σήφης», ο κροκόδειλος κολυμπάει αρμονικά παρέα με πάπιες! (vid)

Απίστευτο: Ο «Σήφης», ο κροκόδειλος κολυμπάει αρμονικά παρέα με πάπιες! (vid)

Δεν έχουν τέλος τα βίντεο που δημοσιεύονται καθημερινά για τον κροκόδειλο που έχει βρεθεί στο Φράγμα Ποταμών του Ρεθύμνου, με τελευταίο αυτό που τον δείχνει να κολυμπάει αρμονικά μαζί με πάπιες!

Ο διάσημος, πλέον, κροκόδειλος φαίνεται ξεκάθαρα να κολυμπάει στη λίμνη συνοδευόμενος από τρεις πάπιες!

Είναι απορίας άξιον το πώς συμβαίνει αυτό, ωστόσο μια πιθανή εξήγηση είναι πως μάλλον δεν... πεινούσε ιδιαίτερα την ώρα που τραβήχτηκε το βίντεο, διότι διαφορετικά οι πάπιες δεν θα είχαν καμία τύχη!

Το βίντεο τραβήχτηκε από ντόπιους, οι οποίοι μάλιστα εκφράζουν και τις απόψεις τους σχετικά με το πώς μπορεί να βρέθηκε ο "Σήφης" στο συγκεκριμένο σημείο.

Δείτε το:

Σύσκεψη για τον «Σήφη» στο Ηράκλειο

Στο μεταξύ, σύσκεψη όλων των αρμόδιων φορέων για την αιχμαλωσία του κροκόδειλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Βαγγέλη Μαμαγκάκη θα τεθούν υπό εξέταση οι θέσεις στις οποίες έχει εντοπιστεί το ερπετό, προκειμένου να αιχμαλωτιστεί το συντομότερο δυνατόν.

«Αλλιώς μπορεί να τον ψάχνουμε και όλο το καλοκαίρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρμαγκάκης.

Ο κ. Μαμαγκάκης ανέφερε ότι οι αρμόδιοι φορείς ενδιαφέρονται να μάθουν αν στο φράγμα των Ποταμών όπου εντοπίστηκε ο κροκόδειλος, υπάρχει και δεύτερος!

Οι περιοχές όπου «συχνάζει» ο κροκόδειλος παρακολουθούνται συνεχώς με κάμερες.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ερπετό, μπορεί να προέρχεται από κάποιον που το είχε στο σπίτι ως κατοικίδιο και όταν μεγάλωσε το παράτησε ή έχει εγκαταλειφθεί από κάποιο τσίρκο που επισκέφτηκε στο παρελθόν την περιοχή.

Την ίδια ώρα, η σελίδα του "Σήφη" στο Facebook "Ο Σήφης ο κροκόδειλος και οι φίλοι του..." συνεχίζει να σπάει όλα τα ρεκόρ, καθώς πλέον αριθμεί πάνω από 10,000 μέλη σε λίγα 24ωρα!

Διαβάστε επίσης:

Διεθνής αναγνώριση για τον Σήφη... τον κροκόδειλο (pics+vid)

Αγωνία για τον Σήφη τον κροκόδειλο

H BLACKROCK, ο κροκόδειλος και οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας