ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 45χρονος που τραυματίστηκε με μηχανή

Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 45χρονος που τραυματίστηκε με μηχανή

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 45χρονος από το Γοργοπόταμο, που το απόγευμα της Τετάρτης έπεσε θύμα τροχαίου στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία...

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του θεωρείται πολύ κρίσιμη, ενώ οι γιατροί, μέχρι αργά χθες βράδυ στο χειρουργείο, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 45χρονος δυστυχώς δεν φορούσε κράνος φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Το τροχαίο έγινε γύρω στις 6:00΄ το απόγευμα στο ύψος της Ανθήλης, εκεί που ο δρόμος στενεύει λόγω των έργων στην εθνική οδό.

Σύμφωνα με το lamiareport, ο δικυκλιστής κινούταν στο ρεύμα προς Λαμία και στο 208χλμ έπεσε από τη μηχανή και βρέθηκε στο δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η τροχαία που ερευνά την υπόθεση αναζητά ένα μπλε αγροτικό στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και σύμφωνα με μαρτυρία, διερχόμενου οδηγού, φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο.

Αν κάποιος γνωρίζει το παραμικρό για το σοβαρό αυτό τροχαίο και μπορεί να βοηθήσει το έργο της τροχαίας παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Β΄Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στο 22310 93900.

Διαβάστε επίσης:

Όργιο φοροδιαφυγής και πλουτισμού από γνωστό Ι.Ε.Κ