ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Πρώτη ημέρα εκπτώσεων με υποτονική κίνηση

Χανιά: Πρώτη ημέρα εκπτώσεων με υποτονική κίνηση

Φειδωλοί στις αγορές τους φαίνεται πως είναι πρώτη ημέρα των εκπτώσεων οι καταναλωτές στα Χανιά, την ώρα που οι έμποροι εμφανίζονται γενναιόδωροι στις προσφορές του που φθάνουν μέχρι και το 60%.

Η έναρξη της θερινής εκπτωτικής περιόδου βρήκε τους καταναλωτές των Χανίων να κάνουν τη βόλτα τους κάτω στο εμπορικό κέντρο κυρίως όμως για μια μίνι έρευνα αγορών. Ο εμπορικός κόσμος από την πλευρά του μπήκε πιο δυναμικά στην περίοδο των εκπτώσεων με ποσοστά μείωσης τιμών που αρχίζουν από 25-60%.

Όπως δηλώνει στο Flashnews.gr o Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Πάνος Μπαρμπόπουλος, υπάρχει αισιοδοξία ότι σε συνδυασμό και με τον τουρισμό θα είναι μια καλή περίοδος:

«Οι τιμές είναι χαμηλές από την αρχή των εκπτώσεων γιατί οι εμπορικές επιχειρήσεις θέλουν να ρευστοποιήσουν γρήγορα ώστε να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων θα παρατηρηθεί και άλλη πτώση των τιμών ωστόσο, πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές ότι όσο περνούν οι ημέρες δεν θα έχουν την επάρκεια αγαθών που θα είχαν στην αρχή της εκπτωτικής περιόδου. Άρα παίρνουν ένα ρίσκο για να πετύχουν καλύτερες τιμές να μη βρουν αυτό που τους αρέσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινούν σήμερα οι εκπτώσεις -Τι να προσέξουν οι καταναλωτές