ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Μπαράζ συλλήψεων σε Χανιά και Ηράκλειο για πλαστογραφία

Κρήτη: Μπαράζ συλλήψεων σε Χανιά και Ηράκλειο για πλαστογραφία

Συνελήφθησαν, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Γ. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας (26χρονη και 32χρονος), για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμο αλλοδαπό υπήκοο Συρίας, ηλικίας 26 ετών και πλαστογραφία. Επιπλέον συνελήφθη και ο 26χρονος για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, ο 32χρονος και η 26χρονη συνόδευαν τον 26χρονο, προκειμένου να διευκολύνουν την έξοδο του από τη χώρα, κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων, προκειμένου να αναχωρήσουν για Στοκχόλμη Σουηδίας.

Επιπλέον, συνελήφθησαν χθες (26.06.2014) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, έντεκα αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας από 21 έως 40 ετών και 24χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, χθες (26.06.2014) το πρωί, οι πέντε από τους Σύριους και ο 24χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Λυών Γαλλίας και οι έξι υπήκοοι Συρίας, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα για Μιλάνο Ιταλίας.

Το πλαστό έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων και Ηρακλείου, αντίστοιχα.

Πηγή: entercity.gr

Διαβάστε επίσης:

Κως: Συνελήφθη Αλβανός στο λιμάνι με μισό κιλό ηρωίνη

Λαμία: 16χρονος χτύπησε και λήστεψε γριούλα

Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 39χρονος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Βόνιτσα: Αστυνομικός έσωσε από πνιγμό ηλικιωμένο

Κρήτη: Θέλουν να κάνουν το Φαράγγι της Σαμαριάς brand name!