ΕΛΛΑΔΑ

Στερεά Ελλάδα: Εννιά συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε αστυνομική επιχείρηση

Στερεά Ελλάδα: Εννιά συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε αστυνομική επιχείρηση

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και Φθιώτιδας, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και Φθιώτιδας, συνολικά εννέα άτομα, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

  • Τέσσερις ημεδαποί στη Χαλκίδα, για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία.
  • Τέσσερις αλλοδαποί (δύο στη Θήβα και δύο στη Λαμία), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Ημεδαπός στην Αταλάντη Φθιώτιδας, για παράβαση του νόμου περί όπλων. Κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 10 εκατοστών, καθώς και μία λάμα μήκους 7,5 εκατοστών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Αττική: Τρεις συλλήψεις για οφειλές στο Δημόσιο

Ιωάννινα: Διακινητές αλλοδαπών συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη

Σέρρες: Φυλάκιση ενός έτους χωρίς αναστολή για κακοποίηση σκύλου

Κάλυμνος: Τρεις συλλήψεις για δύο υποθέσεις ναρκωτικών

Ρόδος: 45χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Φλώρινα: Σύλληψη 22χρονου για ναρκωτικά στην Κρυσταλλοπηγή