ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Πυρκαγιά σε κατάστημα σκόρπισε τον πανικό στο κέντρο της πόλης (pics&vid)

Λαμία: Πυρκαγιά σε κατάστημα σκόρπισε τον πανικό στο κέντρο της πόλης (pics&vid)

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε αποθήκη που βρίσκεται σε ταράτσα κτιρίου στον πεζόδρομο της Ροζάκη Αγγελή στη Λαμία...

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 2:00΄ το μεσημέρι, όταν περίοικοι είδαν μαύρο πυκνό καπνό να βγαίνει από την αποθήκη του καταστήματος εκκλησιαστικών ειδών «Αφοι Χαρίλα».

Στην Π.Υ. σήμανε συναγερμός, ωστόσο η πρόσβαση στο σημείο δεν ήταν και τόσο εύκολη, λόγω αυξημένης κίνησης στο κέντρο της πόλης, αλλά και λόγω του σημείου που βρισκόταν το κατάστημα.

Οι φλόγες τύλιξαν γρήγορα την παλιά αποθήκη με τα εμπορεύματα, ενώ ακολούθησαν και κάποιες εκρήξεις από σπρέι ή φιάλες που υπήρχαν στο σημείο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλοί πυροσβέστες που ήταν εκτός υπηρεσίας και βρέθηκαν τυχαία στο κέντρο της πόλης, έτρεξαν στο σημείο για να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τους συναδέλφους τους και να προλάβουν τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί σε διπλανά κτίρια.

Μάλιστα σε απόσταση αναπνοής υπήρχε δεξαμενή πετρελαίου και ευτυχώς οι πυροσβέστες κατάφεραν σχετικά γρήγορα να ελέγξουν τη φωτιά και να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Ωστόσο το συγκεκριμένο κατάστημα έπαθε μεγάλη ζημιά και από τη φωτιά και από τα νερά που έπεσαν μέσα.

Διαβάστε επίσης:

Αιτωλοακαρνανία: Σύλληψη 83χρονου για παράνομη οπλοκατοχή

Ομογενειακή βοήθεια από τις ΗΠΑ σε αναξιοπαθούντες της Ελλάδας

Μεσολόγγι: Πυρκαγιά κοντά στο Κρυονέρι

Κέρκυρα: Συλλήψεις για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Χανιά: Βρέθηκαν βλήματα στην θαλάσσια περιοχή του Σταλού