ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Αγανάκτησαν με τα σκουπίδια - «Δεν μπορούμε να ανασάνουμε»

Πύργος: Αγανάκτησαν με τα σκουπίδια - «Δεν μπορούμε να ανασάνουμε»

Έντονη είναι η κατακραυγή από τους ντόπιους που είναι αναγκασμένοι να ζουν στα σκουπίδια - Οι κάτοικοι ζητούν από τον δήμο του Πύργου, να φροντίσει έστω για τον ψεκασμό των σκουπιδιών, προκειμένου να περιοριστούν τα προβλήματα υγείας που έχουν ήδη εμφανιστεί

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, σε πολλές περιοχές του δήμου Πύργου, τα σκουπίδια, σχηματίζουν ολόκληρα βουνά και οι κάτοικοι, κλείνονται στα σπίτια τους, για να μην εκτίθενται στα μικρόβια και προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατέψουν τα παιδιά τους και τις ίδιες τους τις ζωές από μολύνσεις που καραδοκούν.

Στην οδό Γορτυνίας, χθες το μεσημέρι, οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, ενώ παράλληλα κατήγγειλαν στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» πως από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πύργου, γίνεται επιλεκτική αποκομιδή των απορριμμάτων.

Μάλιστα, στην συγκεκριμένη γειτονιά, τα μικρά παιδιά κινδυνεύουν από ασθένειες και ήδη κάποια έχουν αρρωστήσει ενώ και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι, δεν μπορούν να αντέξουν τη δυσοσμία που εκλύεται από τους σωρούς των απορριμμάτων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και πριν από λίγο καιρό, δημότης του Μελιγαλά κατήγγειλε το γεγονός ότι «τα σκουπίδια πνίγουν την περιοχή τους». Όπως μας είχε ενημερώσει ο ίδιος, δεν είχε γίνει αντικατάσταση των κάδων για δύο χρόνια.

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Πανικός για το 5χρονο κοριτσάκι–Το αναζητούσε για ώρες η γιαγιά του

Χαλκίδα: Έμεινε στο σκοτάδι εξαιτίας βλάβης σε υποσταθμό της ΔΕΗ

Λιμενικοί: Στο δρόμο για τα αναδρομικά και το ασφαλιστικό

Φωτόπουλος: Μας αντιμετώπισαν σαν κακούργους έξω από το ΥΠΟΙΚ