ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος και οργή στη Λαμία: Συγκεντρώνουν χρήματα για την οικογένεια του 9χρονου

Θρήνος και οργή στη Λαμία: Συγκεντρώνουν χρήματα για την οικογένεια του 9χρονου

Στην πλατεία του χωριού συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου – Δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που τους βρήκε

«Το μεγαλώσαμε μαζί με τα παιδιά μας. Τα δικά μου παιδιά και τα ανηψάκια μου ζητάνε το φίλο τους τον Μπάμπη συνέχεια. Δεν ξέρουμε τι να τους πούμε. Έχουμε τρελαθεί, δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη...», έλεγε στο LamiaReport κάτοικος του χωριού.

Στην άτυπη Συνέλευση των κατοίκων που έγινε χθες το απόγευμα στην πλατεία οι κάτοικοι αποφάσισαν να συγκεντρώσουν χρήματα για να ενισχύσουν την οικογένεια του άτυχου παιδιού, η κηδεία του οποίου θα γίνει στην Αλβανία και τα έξοδα μετακίνησης είναι αρκετά.

Οι τραγικοί γονείς θα μεταβούν σήμερα στην Αλβανία για την κηδεία του 9χρονου, ενώ στο νοσοκομείο Λαμίας παραμένει νοσηλευόμενο το μικρότερο παιδί της οικογένειας ο 4χρονος Άγγελος, με αρκετά κατάγματα, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Στην χθεσινή συγκέντρωση των κατοίκων στις Κομποτάδες δεν έλειψαν και οι εντάσεις αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, για τον άδικο χαμό του παιδιού.

«Θα πάρουμε τα αλυσοπρίονα και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Ας έρθουν να μας σταματήσουν αυτοί που τόσο καιρό φωνάζαμε και αδιαφορούσαν. Που κρύβονται τώρα όλοι αυτοί;», έλεγε αγανακτισμένος ένας από τους κατοίκους.

Συνεχίζει την έρευνα η δικαιοσύνη

Ο Εισαγγελέας μπορεί να άφησε χθες ελεύθερο τον υπεύθυνο της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Λαμιέων, ωστόσο διέταξε να συνεχιστεί η προκαταρκτική έρευνα για το τραγικό συμβάν. Ζήτησε μάλιστα να γίνει και πραγματογνωμοσύνη, η οποία θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία που θα σχηματισθεί για την υπόθεση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τεράστιο κομμάτι από τον πλάτανο που έσπασε και καταπλάκωσε το άτυχο αγοράκι είναι πάνω από 12 μέτρα και ζυγίζει περισσότερο από 1,5 τόνο.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρηνεί το πανελλήνιο: «Δεν θα ξεχάσουμε αυτές τις εικόνες» λένε οι ντόπιοι (vid)

Πύργος: Αγανάκτησαν με τα σκουπίδια - «Δεν μπορούμε να ανασάνουμε»

Κρήτη: Πανικός για το 5χρονο κοριτσάκι–Το αναζητούσε για ώρες η γιαγιά του

Χαλκίδα: Έμεινε στο σκοτάδι εξαιτίας βλάβης σε υποσταθμό της ΔΕΗ

Λιμενικοί: Στο δρόμο για τα αναδρομικά και το ασφαλιστικό

Φωτόπουλος: Μας αντιμετώπισαν σαν κακούργους έξω από το ΥΠΟΙΚ