ΕΛΛΑΔΑ

Σπάρτη: Γέμισε χαμόγελα η παιδική χαρά της Ευαγγελίστριας (pics)

Σπάρτη: Γέμισε χαμόγελα η παιδική χαρά της Ευαγγελίστριας (pics)

Ένας υπέροχος διαμορφωμένος κατάλληλα χώρος με νέες κατασκευές και όργανα γυμναστικής εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Σπάρτη.

Η πιο γνωστή παιδική χαρά της πόλης, αυτή της Ευαγγελίστριας φόρεσε τα καλά της και μετά από περίπου ένα χρόνο κατασκευών δόθηκε στους πολίτες με τα παιδικά χαμόγελα να κυριαρχούν σε κάθε γωνιά της.

Οι μικροί μας φίλοι που είχαν κατακλύσει το πάρκο κατά την διάρκεια της τελετής μόλις δόθηκε το σύνθημα εισήλθαν στη νέο τους ανανεωμένο στέκι και έπαιξαν με την ψυχή τους δοκιμάζοντας όλα τα νέα παιχνίδια…

Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου που στον λόγο του σημείωσε την σπουδαιότητα της ανάπλασης με την ευχή στο τόπο μας πάντα να ακούμε το γέλιο των παιδιών ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Σπάρτης Σταύρος Αργειτάκος και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα.

Το παρών έδωσαν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου και πλήθος κόσμου ενώ μεγάλη ήταν η συμβολή του Συλλόγου ιεροψαλτών “Πέτρος ο Πελοποννήσιος”.

Δείτε περισσότερα στο report24

Διαβάστε επίσης:

Δυναμικό «ΟΧΙ» στο νομοσχέδιο για τα δάση