ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Πέντε τα έβαλαν με δύο ανήλικους - Είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών

Ηράκλειο: Πέντε τα έβαλαν με δύο ανήλικους - Είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών

Πέντε εναντίον δύο και μετά στα κρατητήρια για σωρεία κλοπών στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για υπόθεση που "έκλεισε" όσον αφορά το έργο των αστυνομικών αρχών χθες το βράδυ, με τη σύλληψη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ηρακλείου, πέντε αλλοδαπών, υπήκοων Αλβανίας, ηλικίας 20, 18, 17, 15 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία δύο ανήλικων ημεδαπών, ενός 16χρονου και ενός 15χρονου, το βράδυ της 29.07.2014, στην πόλη του Ηρακλείου, πέντε άγνωστα άτομα, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι), αφαίρεσαν από τον 16χρονο και τον 15χρονο, το χρηματικό ποσό των εκατόν 155 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί, διέπραξαν την συγκεκριμένη πράξη. Άμεσα αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Ηρακλείου.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, από το Δεκέμβριο 2013 έως και την 16.07.2014 διέπραξαν δεκατέσσερις κλοπές - ληστείες καθώς και μία απόπειρα, στην περιοχή του Ηράκλειου κυρίως σε άτομα νεαρής ηλικίας.

Η προανάκριση, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: flashnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Κρήτη: Έφτιαξε θηλιά με ένα σεντόνι και κρεμάστηκε

Κρήτη: Αγρίεψε η φοράδα – Έστειλε στο νοσοκομείο ένα 6χρονο

Συναγερμός στην Στροφυλιά: Νερό - δηλητήριο πίνουν οι ντόπιοι

Πανικός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Αναβλήθηκε η πτήση λόγω μηχανικής βλάβης

Τρίκαλα: Βυθίστηκαν στο σκοτάδι εξαιτίας… κουναβιού