ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για το άγριο διπλό έγκλημα στη Μεσσηνία (pics-vid)

Νέα στοιχεία για το άγριο διπλό έγκλημα στη Μεσσηνία (pics-vid)

Τους «γάζωσαν» από κοντινή απόσταση με κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι αλλά και πισώπλατα και στη συνέχεια πέταξαν τις σορούς τους σε χαράδρα

-Τι είπαν οι δύο νεαροί λίγη ώρα πριν εξαφανιστούν τα ίχνη τους

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσα περνάει η ώρα για το διπλό φονικό στη Μεσσηνία, με θύματα έναν 25χρονο και έναν 26χρονο, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, οι δύο νεαροί φαίνεται πως έδωσαν ραντεβού με τους δολοφόνους τους χωρίς να το γνωρίζουν, οι οποίοι τους «γάζωσαν» από κοντινή απόσταση με κυνηγετικό όπλο, τόσο στο κεφάλι, όσο και πισώπλατα. Στη συνέχεια, οι δράστες πέταξαν τις σορούς τους σε χαράδρα μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Το ραντεβού με τους δολοφόνους και τα τελευταία λόγια του 25χρονου

Ήταν 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν οι δύο νεαροί, ο 25χρονος από τη Σάμο και ο 26χρονος από την Καρδαμύλη έφυγαν από νυχτερινό μαγαζί στην Καλαμάτα όπου διασκέδαζαν με τις κοπέλες τους, καθώς όπως ανέφεραν μαρτυρίες στην ΕΛ.ΑΣ. ισχυρίστηκαν πως είχαν κάποιο ραντεβού.

Έτσι, χρησιμοποιώντας τη μηχανή του 26χρονου κατευθύνθηκαν προς την Καρδαμύλη. Μία ώρα περίπου, γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα ο 25χρονος τηλεφώνησε στην κοπέλα του και την ενημέρωσε ότι θα καθυστερήσουν λίγο. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή θα ήταν και η τελευταία επικοινωνία τους, καθώς δύο περίπου ημέρες μετά τόσο ο ίδιος, όσο και ο 26χρονος θα βρισκόντουσαν άγρια δολοφονημένοι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες πυροβόλησαν πολλές φορές από κοντινή απόσταση τους δύο νεαρούς, ενώ εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα. Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο πριν από τη δολοφονία, τα θύματα να ξυλοκοπήθηκαν.

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τους σορούς από τα κινητά τους

Οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν το σημείο όπου βρίσκονταν οι σοροί των δύο νεαρών από τα κινητά τους τηλέφωνα, τα οποία, ωστόσο ήταν κλειστά. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση, όπου λίγες ώρες αργότερα ανασύρθηκαν τα άψυχα σώματα του 25χρονου και του 26χρονου.

Οι έρευνες των αστυνομικών για το διπλό έγκλημα στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση, ενώ ήδη έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων, χωρίς σε βάρος τους μέχρι στιγμής να έχουν προκύψει στοιχεία που να συνδέονται με την άγρια δολοφονία των δύο νεαρών.

Φωτογραφία και βίντεο: Tharrosnews

Διαβάστε επίσης:

Άγριο διπλό έγκλημα στην Καρδαμύλη-Τους «γάζωσαν» με σφαίρες (pics&vid)

Θρίλερ στην Καλαμάτα: Δολοφονήθηκαν οι δύο νεαροί που αγνοούνταν;

ΕΝΦΙΑ: Παίζουν τις… κουμπάρες με τις δόσεις

Δυόμιση χρόνια θα κάνουν να φτιάξουν τον ΕΝΦΙΑ