ΕΛΛΑΔΑ

Παραδόθηκε ο δεύτερος δράστης του διπλού φονικού στη Καρδαμύλη

Παραδόθηκε ο δεύτερος δράστης του διπλού φονικού στη Καρδαμύλη

Παραδόθηκε ο δεύτερος δράστης του διπλού φονικού που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας.

Ήδη στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ήδη ένας 19χρονος, φίλος με τον δεύτερο κατηγορούμενο, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης ομολόγησε ότι διέπραξε τη δολοφονία των δυο νεαρών. Ο δεύτερος δράστης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του συνεργού του.

Μάλιστα, ο πρώτος συλληφθείς φέρεται να υπέδειξε τον δεύτερο, ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας των δυο ανδρών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν από την αστυνομία πιθανότατα την Πέμπτη.

αρχείο λήψης 1

Σύμφωνα με πληροφορίες το κίνητρο της διπλής δολοφονίας ήταν η διακίνηση αναβολικών.

Λίγο μετά τις 19:00 την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι βρέθηκε η μηχανή που επέβαιναν τα δύο θύματα σε μία απόσταση 10 χλμ από το σημείο που έγινε η δολοφονία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, οι δύο νεαροί φαίνεται πως έδωσαν ραντεβού με τους δολοφόνους τους χωρίς να το γνωρίζουν, οι οποίοι τους «γάζωσαν» από κοντινή απόσταση με κυνηγετικό όπλο, τόσο στο κεφάλι, όσο και πισώπλατα. Μάλιστα, οι δράστες βασάνιζαν τα θύματά τους, τα οποία έδεσαν πισθάγκωνα. Στη συνέχεια, οι δράστες πέταξαν τις σορούς τους σε χαράδρα μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Το ραντεβού με τους δολοφόνους και τα τελευταία λόγια του 25χρονου

Ήταν 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν οι δύο νεαροί, ο 25χρονος από τη Σάμο και ο 26χρονος από την Καρδαμύλη έφυγαν από νυχτερινό μαγαζί στην Καλαμάτα όπου διασκέδαζαν με τις κοπέλες τους, καθώς όπως ανέφεραν μαρτυρίες στην ΕΛ.ΑΣ. ισχυρίστηκαν πως είχαν κάποιο ραντεβού.

Έτσι, χρησιμοποιώντας τη μηχανή του 26χρονου κατευθύνθηκαν προς την Καρδαμύλη. Μία ώρα περίπου, γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα ο 25χρονος τηλεφώνησε στην κοπέλα του και την ενημέρωσε ότι θα καθυστερήσουν λίγο. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή θα ήταν και η τελευταία επικοινωνία τους, καθώς δύο περίπου ημέρες μετά τόσο ο ίδιος, όσο και ο 26χρονος θα βρισκόντουσαν άγρια δολοφονημένοι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες πυροβόλησαν πολλές φορές από κοντινή απόσταση τους δύο νεαρούς, ενώ εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα. Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο πριν από τη δολοφονία, τα θύματα να ξυλοκοπήθηκαν.

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τους σορούς από τα κινητά τους

Οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν το σημείο όπου βρίσκονταν οι σοροί των δύο νεαρών από τα κινητά τους τηλέφωνα, τα οποία, ωστόσο ήταν κλειστά. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση, όπου λίγες ώρες αργότερα ανασύρθηκαν τα άψυχα σώματα του 25χρονου και του 26χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Ομολόγησε ο 19χρονος τη διπλή δολοφονία των δύο νεαρών

Νέα στοιχεία για το άγριο διπλό έγκλημα στη Μεσσηνία (pics-vid)