ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου (pics-vid)

Ένταση έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου (pics-vid)

Ένταση σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου όπου οδηγήθηκαν για να απολογηθούν ο παιδοκτόνος και η σύζυγός του για τη δολοφονία του 39χρονου γιου τους, που διαπράχθηκε στο Άστρος Κυνουρίας, ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.

Η αρραβωνιαστικιά του θύματος εξαπέλυσε φραστική επίθεση, τόσο στους γονείς του 39χρονου, όσο και στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορούμενων.

Σε δηλώσεις του έξω από το δικαστικό Μέγαρο ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως ο πατέρας έχει μετανιώσει για το έγκλημα, για το οποίο ο συνήγορος υπεράσπισης ανέφερε πως «να μην σου χτυπήσει ο διάβολος την πόρτα». Την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως ο πατέρας πριν από ένα μήνα είχε ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα και είχε κάνει συγκύριο το θύμα.

Από την πλευρά της η δικηγόρος της αρραβωνιαστικιάς του 39χρονου δήλωσε ότι «θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υπερασπιστούμε τη μνήμη του 39χρονου που προσβάλλεται».


Λίγο πριν από τις 13:00 ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των γονιών του 39χρονου, ενώ αναμένεται η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο:

argolikeseidhseis.gr