ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: Με κορναρίσματα και κορδέλες είπαν το τελευταίο αντίο στον Σγουρό

Καλαμάτα: Με κορναρίσματα και κορδέλες είπαν το τελευταίο αντίο στον Σγουρό

Με κορναρίσματα, μαρσαρίσματα και κρατώντας στάσιμη την κυκλοφορία για λίγα λεπτά, μια αυτοκινητοπομπή με το φέρετρο του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου σταμάτησε από την απέναντι πλευρά της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, την Πέμπτη, λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι.

Στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας βρίσκονταν εκείνη την ώρα οι κατηγορούμενοι ως δράστες του διπλού εγκλήματος στη Μάνη.

Το φέρετρο του δολοφονημένου νεαρού ήταν σκεπασμένο με μια ελληνική σημαία και πίσω από τη νεκροφόρα ακολουθούσαν αυτοκίνητα και μηχανάκια με φίλους και συγγενείς του. Ο καθένας στο όχημά του είχε βάλει μια λευκή κορδέλα, όπως είχε ζητήσει ο αδερφός του δολοφονημένου 26χρονου μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Η αυτοκινητοπομπή είχε προορισμό το Νερόμυλο απ' όπου καταγόταν ο Κ. Σγούρος και εκεί η έγινε η κηδεία του.

Η ανάρτηση του αδερφού του δολοφονηθέντος

«Η ΝΕΚΡΩΣΙΜΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ 21/08 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΜΥΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 2:30 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΩΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΑΦΟΥ ΤΑ Μ***ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΓΑΜΠΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΚΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΡΣΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΥΚΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΜΗΣΩ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΕΡΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ»