ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κάρπαθο – Νεκρός σε τροχαίο 20χρονος φοιτητής

Τραγωδία στην Κάρπαθο – Νεκρός σε τροχαίο 20χρονος φοιτητής

Στο πένθος βυθίστηκε ένα ολόκληρο νησί από την είδηση του τραγικού θανάτου του 20χρονου φοιτητή του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Κλεάνθη Δήμου.

Όπως αναφέρει το τοπικό ΜΜΕ rodiaki το τροχαίο έγινε στην περιοχή Πηγάδια Καρπάθου, στις 5 τα ξημερώματα της 21ης Αυγούστου.

Ο άτυχος φοιτητής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και εξετράπη της πορείας του κόβοντας μια κολόνα της ΔΕΗ στα δυο.

Οι γιατροί στο ΚΥ Καρπάθου όπου μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα, επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Η είδηση βύθισε στο πένθος τους φίλους τους συγγενείς και την οικογένεια του νεαρού που κατάγεται από την Αλβανία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή.

Συγκλονισμένη είναι και η φοιτητική κοινότητα του ΤΕΙ Σπάρτης στο οποίο σπούδαζε ο νεαρός.

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το ΑΤ Καρπάθου, ενώ έχει δοθεί εντολή για νεκροψία, γεγονός όμως που θα καθυστερήσει για αρκετές ημέρες αφού θα πρέπει να μεταβεί στο νησί από τη Ρόδο ο αρμόδιος ιατροδικαστής.

Οι φίλοι και οι συμφοιτητές του μόλις έμαθαν την τραγική είδηση έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν μέσω Facebook στέλνοντας συλλυπητήρια μηνύματα μη μπορώντας να πιστέψουν πως δεν είναι πια κοντά τους ενώ ανάμεσα στις παρέες του τόσο στην Κάρπαθο όσο και στην Σπάρτη που σπούδαζε ήταν πολύ αγαπητός.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο

Πάτρα: Βρέθηκε η 16χρονη μαθήτρια μετά από 16ημέρες

«Τρελάθηκε» ο καιρός: Έρχεται καύσωνας με… βροχές!