ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή σύλληψη μετά από καταδίωξη κλεμμένης μοτοσικλέτας

Επεισοδιακή σύλληψη μετά από καταδίωξη κλεμμένης μοτοσικλέτας

Σκηνές από αμερικάνικη ταινία εκτυλίχθηκαν εχθές στην Άρτα όταν μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών και προσπάθησε να διαφύγει, παραβιάζοντας φωτεινούς σηματοδότες και οδηγώντας επικίνδυνα.

Οι αστυνομικοί την καταδίωξαν και συνέλαβαν τους δύο επιβαίνοντες οι οποίοι μάλιστα αντιστάθηκαν κατά την σύλληψη.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στο Νεοχωράκι Άρτας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο Έλληνες, ηλικίας 28 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αντίσταση και απείθεια.

Οι δύο δράστες εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, να επιβαίνουν σε κλεμμένη μοτοσικλέτα και σε σήμα στάσης των αστυνομικών, δεν συμμορφώθηκαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας, η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στο Νεοχωράκι Άρτας και οι δύο επιβαίνοντες προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί, αλλά συνελήφθησαν προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο κατηγορούμενοι κατά τις νυκτερινές ώρες της 20/21-08-2014 εισήλθαν από ανοικτό φεγγίτη σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Άρτα και αφαίρεσαν την ανωτέρω μοτοσικλέτα, μικρό χρηματικό ποσό και ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου.

Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Πηγή: pamepreveza.gr

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο άνδρας που εγκατέλειψε τα σκυλιά του να λιμοκτονούν σε διαμέρισμα

Κρήτη: Λήξη «συναγερμού» για τον άνδρα που απειλούσε να κρεμαστεί