ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Σε καταστολή οι 3 εργαζόμενοι που «λούστηκαν» με ποτάσα

Κρήτη: Σε καταστολή οι 3 εργαζόμενοι που «λούστηκαν» με ποτάσα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται στη ΜΕΘ τρεις εργαζόμενοι οινοποιείου στην Αυγενική – Έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης για τα απανωτά εργατικά ατυχήματα

Η σύσκεψη γίνεται με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλειου και στόχο να συζητηθούν μέτρα πρόληψης των εργατικών ατυχημάτων και ενίσχυσης της ασφάλειας των εργαζομένων.

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε χθες, στις Μοίρες Ηρακλείου, η κηδεία του άτυχου 47χρονου ο οποίος κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα ενώ έκανε εργασίες σε οικοδομή.

Από το δεύτερο εργατικό ατύχημα σε οινοποιείο στην Αυγενική που σημειώθηκε λίγες μόνο ώρες μετά το δυστύχημα στις Μοίρες, οι τρεις από τους τέσσερις τραυματίες, εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Πιο κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση της υγείας εργαζομένου ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου με εγκαύματα στο 50% του σωματός του.

Σε επίσης σοβαρή κατάσταση νοσηλεύται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ένας 41χρονος συνάδελφός του, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο παραμένει νοσηλευόμενος ένας 46χρονος με εγκαύματα στο 30% του σώματός του.

Υπενθυμίζεται ότι οι άτυχοι άντρες, στην κυριολεξία περιελούστηκαν καυστική ποτάσα όταν κατά τη διάρκεια καθαρισμού δεξαμενής στο οινοποιείο, έσκασε λάστιχο με συνέπεια το καυτό υγρό να πέσει πάνω τους και να τους προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Πρωτοφανής καταστροφή – Κάηκαν περίπου 40.000 στρέμματα

Δραπετσώνα: Εκεί αναμένεται να δοθεί η pole position για τη Formula 1

Ολιβιέ Μπεχρά: Δεν βρήκε τον Σήφη ο «κροκοδειλάκιας»

Κρήτη: Χανιώτης με ALS μπουγελώνεται, στέλνει μήνυμα και προκαλεί τον Σαμαρά

Ιωάννινα: Πήγαν τον γαμπρό στην εκκλησία με 10… νταλίκες (vid)!

Καλαμπάκα: Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η «μάχη» με τις φλόγες