ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Σεσημασμένοι οι δράστες της αιματηρής ληστείας

Κολωνός: Σεσημασμένοι οι δράστες της αιματηρής ληστείας

Σεσημασμένοι για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο, ελληνικής υπηκοότητας, δράστες της ληστείας σε κατάστημα εμπορίας κρεάτων χθες το βράδυ στον Κολωνό.

Η ληστεία κατέληξε σε ένοπλη συμπλοκή, κατά την οποία έπεσε νεκρός ένας από τους ληστές, ηλικίας 34 ετών, ενώ συνελήφθη ο 31χρονος συνεργός του.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιες πηγές, το κατάστημα ήταν υπό αστυνομική επιτήρηση, επειδή την τελευταία εβδομάδα είχαν γίνει άλλες δύο ένοπλες ληστείες. Για τον λόγο αυτό παρακολουθούνταν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, με πολιτικά, κάτι που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εφαρμόζεται σε ειδικές περιπτώσεις παρακολούθησης στόχων.

Οι αστυνομικοί είδαν τους δύο δράστες να σταματούν έξω από το κατάστημα με μια κλεμμένη μοτοσυκλέτα και να μπαίνουν μέσα, καλυμμένοι ο ένας με μαντήλι στο πρόσωπο και ο άλλος με καπέλο τύπου τζόκεϊ στο κεφάλι.

Οι δράστες, με την απειλή πιστολιών άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και βγήκαν από το κατάστημα, όπου οι δύο αστυνομικοί, που δεν διακρίνονταν λόγω της πολιτικής περιβολής, τους κάλεσαν να παραδοθούν.

Τότε όμως, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο ένας πυροβόλησε εναντίον τους και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα ο 34χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη σε μικρή απόσταση μετά από καταδίωξη.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός στο Μάλεμε: Βρέθηκε πτώμα στην παραλία

Αμφίπολη: «Σαρώνει» στα Social Media ο τάφος

Θεσσαλονίκη: Τραγωδία στην άσφαλτο – Τροχαίο με μοτοσυκλετιστή

Παραλίγο τραγωδία με F-16: Απεφεύχθη σύγκρουση στον αέρα!

Απίστευτο βίντεο: Έτσι τρώνε οι ποδοσφαιριστές!

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 Ρίχτερ «τρόμαξε» τη μισή Ελλάδα

Βάσεις 2014: Πέρασε στο Μετσόβιο χωρίς να κάνει ποτέ φροντιστήριο!

Κρήτη: «Αίλουρος» ο Σήφης – Κατάφερε να ξεφύγει και από τον Μπεχρά

«Άδειασαν» το σπίτι πασίγνωστης ηθοποιού–Της άρπαξαν 70.000 ευρώ